Na predaj neobyčajný, veľký pozemok (3192m2) Kavečany, oblasť Vinčiská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Je vám blízky alternatívny životný štýl, v ktorom hrá rolu čistý vzduch, príroda, ticho a relax, žiadny susedia v blízkom okolí a napriek tomu je dostupnosť 15 min autom do Košíc?

PETRA IMRICHOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj neobyčajný, veľký pozemok ( v súčasnosti mix lesný porast) v časti Vinčiská, v lokalite Košice Kavečany, v blízkosti chatovej osady. Pozemok je vedený ako orná pôda a má 3192m2, jeho rozmery sú cca 107x29 m. Dookola sú krásne výhľady na prírodu, k pozemku vedie lesná cesta a v tesnom okolí nie sú žiadne chaty ani celoročne obývané domy. Najbližšie zastavané pozemky sú cca 800 m, pre bližšie info prosím pozrieť priložené fotky.

Takého pozemky sú vhodnou investíciou do budúcna, prípadne okamžite pre off grid ( energeticky sebestačný) kontajnerový dom, mobilný dom a podobne.
Kavečany sú obľúbeným miestom na bývanie a rekreáciu, kedže majú dobré spojenie do KE, spoločenské vyžitie ZOO, kaviareň, cukráreň, chata Hrešná, vlek Kavečany, bobová dráha, cyklochodníky atd´. Nudiť sa určite ani nestihnete.

CENA a PLATBA: 39 900,- EUR, vrátane provízie a ostatných poplatkov
Ak uvažujete nad kúpou neobyčajného pozemku a táto ponuka vás zaujala, dohodnime si spoločne obhliadku!

KONTAKT:
Mgr. Petra IMRICHOVÁ, certifikovaný realitný maklér NARKS, mobil:

INSTAGRAM: sompetra_realitymaklerka
FB: Imrichova Petra realitymaklerka
LINKEDIN: petraimrichova
YOUTUBE: Imrichova Petra Realitymaklerka

Podobné realitné ponuky