NA PREDAJ: 3, 5 izb.byt + ŠPAJZA + LOGGIA + PIVNICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
Ulica.: Saratovská
72 m²
2
3
pôvodný
nie
predaj - 3-izbový byt
85.900,- € dohoda na cene vítaná
Ponúknite vlastnú cenu

488x zobrazená v zozname / 77x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj 3,5 izbový byt vo výmere 72 m2 s loggiou a pivnicou v okresnom meste Levice.

Nachádza sa v zateplenom bytovom dome, na druhom poschodí z troch. Je po staršej rekonštrukcii ako sú: plastové okná, laminátové podlahy, rolldoorka, dlažba.., pripravený na novú - modernú rekonštrukciu, podľa potrieb a nárokov nového majiteľa. Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po pravej strane sa nachádza bytové jadro - kúpelňa a samostatné wc. Oproti cez chodbu je spálňa s výstupom na loggiu. Pred nami je vstup do obývacej časti bytu, z nej idú dvere do ďalšej spálne. Vedľa bytového jadra je chodbička, vedúca do kuchyne, za ktorou je špajza s oknom - denným svetlom. Táto izba je napojená na kumbál - odkladací priestor. Kedže sa za ním nachádzajú stupačky, je možné po rekonštrukcii vytvoriť v tejto časti kúpelňu s denným svetlom, kedže v izbe sa nachádza okno.

V okolí bytového domu je dobrá občianska vybavenosť ako: jasle, MŠ, niekoľko ZŠ, pošta, potraviny, kaviarne, poliklinika Sanat, obchodný dom Priemstav a Perec. Byt je slnečný, výhodou je parkovanie, ktoré je možné v celom okolí bytového domu. Kúpou je voľný ihneď. Odporúčam!

V prípade, že sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes. . .


Miroslava Babocká


+
Time4dreams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Leviciach na ulici Saratovská

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

85.900,- €
Cena nehnuteľnosti 111,- € 123.000,- €
72 m²
Celková rozloha 59.04 m² 103 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Poschodie2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1777 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.