Na predaj: ZARIADENY 3 iz.byt + ŠATNIK + PIVNICA. Stačí prísť a bývať!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
74.14 m²
prízemie
3
predaj - 3-izbový byt
99.990,- € Stačí prísť a bývať
Ponúknite vlastnú cenu

459x zobrazená v zozname / 59x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť Time4dreams Vám ponúka na predaj ZARIADENY 3 izbový byt vo výmere 74,14m2, po kompletnej rekonštrukcii v tehlovom bytovom dome, v širšom centre okresného mesta Levice.

Kúpou je voľný ihneď! Predáva sa zariadený, stačí prísť - vybaliť sa a bývať. K bytu prináleží i veľká - murovaná pivnica. Výhodou je parkovanie, ktoré je možné v celom okolí bytového domu i priamo vo dvore.

Dispozične je riešený nasledovne: - vchádzame do chodby, kde sa nachádza chodbová zostava + veľká roll-doorka. Oproti je bytové jadro, kúpelňa s vaňou a samostatné wc. Obe sú po rekonštrukcii. Prechádzame do obývacej časti bytu, ktorá je moderne prepojená s kuchyňou. V kuchyni sa nachádza veľká kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi ako: varná doska, elektrická rúra, sušička, umývačka riadu, vedľa linky je volne stojaca americká chladnička. Z obývačky prechádzame chodbou, v ktorej je ďalšia roll-doorka do spálne / ktorá ma aj svoj vlastný šatník / a do detskej izby, v nej sa nachádza zabudovaná šatníková skriňa.

V byte boli menené rozvody vody, elektriny a odpadu, plastové okná, laminátové podlahy v kombinácii s dlažbou, stierky a maľovky, bezpečnostné vchodové dvere, nové interiérové dvere s obložkami, znížené stropy s bodovými svetlami, steny su odhlučnené. Byt disponuje vlastným prietokovým kotlom na ohrev teplej vody a kúrenie, ktoré si viete sami regulovať podľa potreby.

Byt je pekný, čistý, udržiavaný, slnečný, v okolí sa nachádza dobrá občianska vybavenosť v pešej dostupnosti ako sú: MŠ, ZŠ, niekoľko SŠ, potraviny, zdravotné stredisko Sanat, obchody a služby. Uplné centrum mesta je vzdialené pár minút napešo. PREDAVA SA ZARIADENY. Odporúčam!

Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa a zabezpečíme financovanie ktorejkoľvek nehnuteľnosti.

V prípade, že Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku Vášho nového domova ešte dnes...


Miroslava Babocká



Time4dreams

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Leviciach

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 3-izbového bytu v Leviciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

99.990,- €
Cena nehnuteľnosti 111,- € 123.000,- €
74.14 m²
Celková rozloha 59.04 m² 103 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha74.14 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Pivnicaáno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1796 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.