2 - izbový byt Košice nad Jazerom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BROKER-REAL realitná kancelária ponúka na predaj 2 - izbový byt v mestkej časti Košice - nad Jazerom. Nehnuteľnosť s úžitkovou plochou 53 m2 sa nachádza na 10. poschodí s výťahom. Byt disponuje spálňou, obývačkou, kuchyňou, kúpeľňou, samostatné WC, kumbál, predsieň. K bytu prislúcha pivnica. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný, nová elektroinštalácia, nové stupačky, zateplený. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch. V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť.
Zverejnené údaje týkajúce sa nehnuteľnosti sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 910
Plochy: úžitková plocha 53 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: panel železobetón. Podlaha: dlažby, plávajúca podlaha. Steny: stierky. Okná: pôvodné drevené. Spáľňa : okná plastové. Dvere: drevené. Kúrenie ústredné panelovými radiátormi. Celkový stav nehnuteľnosti: dobrý technický stav.
Popis miestností: vstupná chodba, vpravo WC, kúpeľňa s vaňou, spálňa, obývačka, kuchyňa.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom autorizovaného právnika, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov, tlmočenie pred úradmi.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia alebo obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Košice - Vyšné Opátske

2i, OV, 61m2, terasa, novostavba, Panoráma, tesne pred dokončením
Predaj 170.000,- €
2i, OV, 61m2, terasa, novostavba, Panoráma, tesne pred dokončením

Spoločnosť Impulz Real v exkluzívnom zastúpení predstavuje výnimočnú ponuku na postúpenie práv:*** bývajte s výhľadom na Slanské vrchy, Rezidencia Panoráma ****** 2 izbová novostavba tesne pred dokončením (jún 2024) ******...

2-izbový byt 47 m2 Košice - mestská časť Vyšné Opátske / Jelšová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2i, OV, 61m2, terasa, novostavba, Panoráma, tesne pred dokončením 170.000,- € 2-izbový byt 47 m2 Košice - mestská časť Vyšné Opátske
Jelšová
predaj