Exkluzívny 4i rodinný dom s výhľadom na Malé Karpaty v tichej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sládkovičovo
Ulica.: Veterná
103 m²
456 m²
1
4
nie
studňa a vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
272.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1223x zobrazená v zozname / 96x zobrazená detailne / 96x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj kvalitný 4-izbový rodinný dom v novovybudovanej lokalite len pár kilometrov od hlavného mesta. Pri stavbe tohto domu boli použité výhradne kvalitné stavebné materiály s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami, čo zabezpečuje maximálnu úsporu mesačných nákladov. Hlavným stavebným materiálom je Ytong a vo všetkých miestnostiach sú použité kvalitné plastové okná a na terasu sa dostanete cez HS portálové plastové okná.

Dom je situovaný na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 456 m2. Jeho zastavaná plocha je 141 m2, čo vyhovuje aj náročnejším klientom. Dispozičné riešenie domu je veľmi praktické. Po vstupe do domu sa ocitnete v chodbe, odkiaľ je prístup do dvoch detských izieb, kúpeľne s toaletou a samostatnej toalety. Kuchyňa so špajzou je dobre vybavená a je spojená s obývacím priestorom, ktorý má vstup na terasu. Ďalšou izbou je rodičovská spálňa a technická miestnosť.

Vychutnajte si ráno na terase s rozlohou takmer 20 m2 a počas zimných dní si užívajte príjemnú atmosféru pri krbe. Parkovanie nie je problém, pretože pred domom je miesto pre 3 autá a ak by to nestačilo, môžete využiť aj parkovanie vo dvore. Pod strechou je pochôdzna povala, kde je dostatok miesta na uskladnenie sezónnych vecí a ďalších iných potrieb.

Na pozemku sa nachádza studňa s dostatočným množstvom vody na polievanie trávnika aj v najväčších horúčavách, pričom o polievanie sa postará zavlažovací systém. O bezpečnosť Vášho domu sa postará alarm a na pozemok sa dá dostať cez elektronickú bránu. Okrem toho na záhrade nájdete aj záhradný domček na uskladnenie všetkých potrebných vecí. Tento rodinný dom sa predáva zariadený a je pripravený hneď na nových majiteľov.


Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku456 m²
Zastavaná plocha151 m²
Celková rozloha151 m²
Úžitková plocha103 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno