Dva domy na 2 árovom pozemku Vinica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
350 m²
2000 m²
predaj - Chata
75.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1539x zobrazená v zozname / 154x zobrazená detailne / 154x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2 domy na jednom pozemku. 2 izbový gazdovský dom s kuchyňou, ktorý je nutné rekonštruovať a poschodový dom, ktorý je kúpou voľný a obývateľný. Dispozične je riešený: prízemie 2izby, kúpeľňa s wc, kuchyňa, garáž, kotolňa, vodáreň. Poschodie 2 izby, kúpeľňa s wc, lodgia. Na záhrade je vinič, ovocné stromky a hospodárske budovy.

Obec Vinica sa rozprestiera v dolinke, zhruba na pól ceste medzi mestami Šahy a Slovenské Ďarmoty. Hrá významnú rolu v živote okolitých dedín, keďže disponuje veškerou občianskou vybavenosťou, ako napr. škôlka, ZŠ, pošta, hasičská stanica, polícia, zdravotné centrum, rôzne obchody, atď. Najviac známa je kvôli vinárstvu. Vinárske chatky lemujúce okolité svahy, tvoria celý rok nádherný obraz pri príchode. Dedinka ponúka nekonečné možnosti jak aktívneho, tak pasívneho oddychu.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2000 m²
Úžitková plocha350 m²
Statusaktívne