Trvalo obývaný RD vhodný aj na chalupu, napojený na všetky IS

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
65 m²
268 m²
predaj - Chata
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

932x zobrazená v zozname / 183x zobrazená detailne / 0x zobrazená detailne tento mesiac

3-izbový rodinný dom s pozemkom o rozlohe 268m2 je vhodný na trvalé bývanie, ale aj na chalupu. Menšia záhrada nevyžaduje zdĺhavú údržbu. Preto je nehnuteľnosť vhodná pre ľudí aktívnych mimo svojho domova.
Na vyvýšenom prízemí sa nachádza obývacia izba, chodba , kúpeľňa s WC, kuchyňa, technická miestnosť a spálňa. V podkroví je detská izba a chodba. Dom je čiastočne podpivničený. Vstup do pivnice je z ulice. Výhodou domu je, že je napojený na všetky IS. Vykurovaný je ústredne plynom, alebo tuhým palivom. Rekonštrukcia domu prebehla v roku 2010.
Za domom je priestranné humno a pred domom (cez ulicu) je na parcele v osobnom vlastníctve garáž.
Obec Važec má veľmi dobré diaľničné a vlakové napojenie. Je to posledná obec regiónu Liptov. Smerom na východ už susedí s obcou Štrba.
V obci sa nachádza Ekofarma Važec, kde si môžete zakúpiť syry s výrobky z mlieka v bio kvalite, ale aj Važecká jaskyňa. Najbližie letisko Poprad – Tatry je vzdialené len 20 km, nabližšia lyžovačka je na Štrbskom Plese – Vysoké Tatry, alebo Snowpark Lučivná vzdialené len 20 minút autom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku268 m²
Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne