Nová cena !! Gazdovský dom v malej obci Báčovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Hontianske Tesáre
200 m²
5045 m²
predaj - Chata
43.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1583x zobrazená v zozname / 153x zobrazená detailne / 153x zobrazená detailne tento mesiac

Nehnuteľnosť si okrem strechy vyžaduje úplnú rekonštrukciu. Nachádzajú sa v nej 2 izby, kuchyňa, kúpeľňa s wc a špajza. Z boku je vchod do výnnej pivnice, pod ktorou je studňa a tam je umiestnená aj domáca vodáreň (darling). V menšej budove sa nachádzajú 2 miestnosti, z toho jedna je momentálne využívaná, ako maštaľ.

Na pozemku vyviera prameň pitnej vody, ktorý je aktívny po celý rok, aj cez tie najväčšie suchá. Hranicu pozemku tvorí potok Štiavnica, ktorý pramení v Štiavnických vrchoch a je pstruhový lovný revír. Takže vody je na pozemku neúrekom. Vďaka tejto skutočnosti a svojej veľkosti, je priam ideálny na chov dobytka.

Obec Báčovce sa rozprestiera v regióne Hont na juhozápadnom okraji Krupinskej planiny. Obec tvorí časť Hontianskych Tesár, od ktorých je vzdialená 4 km a je obklopená okolitými lesmi. Na juh od obce (cca 10 km) sa nachádza známe kúpeľné mestečko Dudince, severne (cca 20 km) leží okresné mesto Krupina a Banská Štiavnica (cca 20 km). Dedinka je priam stvorená jak na pasívny, tak na aktívny oddych.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja chaty a chalupy v Hontianskom Tesároch

Inzerovaný chatu v Hontianskom Tesároch v cene 43.000,- € má priemernú cenu chaty a chalupy v Hontianskom Tesároch. Rozloha má priemernú rozlohu chaty a chalupy v Hontianskom Tesároch.

Pozícia realitnej ponuky

43.000,- €
Cena nehnuteľnosti 35.000,- € 310.000,- €
5045 m²
Rozloha pozemku 37 m² 160006 m²
200 m²
Úžitková plocha 30 m² 385 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku5045 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-288614415177 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.