360° VP:: ZNÍŽENÁ CENA - Rybník + priľahlý pozemok, St. Ľubovňa

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS POZEMKU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj vodnú plochu - rybník o výmere 3,8 ha s priľahlým pozemkom 2,7 ha, v lokalite Stará Ľubovňa.

STAV POZEMKU:
Vodná plocha bola vytvorená za účelom športového rybolovu. Celý areál je oplotený, pri vstupe sa nachádza drevostavba - recepcia - vrátnica, zastrešená rotunda s grilom + vonkajšie posedenie s ohniskom. V rotunde sa nachádza rozvod vody + pánske a dámske WC, žumpa. Objekt je napojený na r´tnaú studňu. V technickom zázemí rybníka sa nachádzajú 3 unimobunky v zostave s altánkom a vonkajších posedením. V unimobunkách je zabezpečený rozvod teplej a studenej vody, objekt je napojený na kopanú studňu. V blízkosti sa nachádza žumpa na odpadovú vodu. V unimobunkách je vytvorený priestor - sklad, kuchynka, 2 spálne, sprcha, WC. K dispozícii sú aj dve maringotky, v ktorej jedna z nich je taktiež vybavená kuchynkou, sprchou, WC a štyroch postelí. Voda je úžitková, elektrina je dodávaná z elektrocentrály, je tu možnosť vybudovania aj malú vodnú elektráreň na odtoku z rybníka, kde je vybudované šupatko na odvod vody.
Okolo rybníka sa nachádzajú 2x suché WC so žumpou. Priemerná hĺbka vody je 2 m, súčasťou sú štyri odchovné rybníky /2 rybníky o rozmere cca 10x1,5 m a 2 rybníky o rozmere cca 10x2,5 m2 s hĺbkou vody 0,8 m. Do týchto odchovných rybníkov je prívod z veľkého rybníka.
Prívod vody do rybníka je z rieky Poprad a taktiež aj odtok vody z rybníka je do rieky Poprad. V strede rybníka je vybudovaný menší ostrovček.

LOKALITA:
Vodná plocha je vzdialená od mesta Stará Ľubovňa cca 2,5 km.


Podobné realitné ponuky

NA PREDAJ pozemok v obci Starina
Predaj 10,- €/m2
NA PREDAJ pozemok v obci Starina

Ponúkame na predaj pozemok vhodný na výstavbu rekreačnej chaty v obci Starina o celkovej výmere 851 m2...

Rekreačné pozemky 851 m2 Starina
Predaj pozemku - 2343m2 (Vyšné Ružbachy) Predaj pozemku - 2343m2 (Vyšné Ružbachy) Predaj Cena v RK
Predaj pozemku - 2343m2 (Vyšné Ružbachy)

Ponúkame Vám na predaj krásny pozemok v kúpeľnej obci Vyšné Ružbachy.POZEMOK:- plocha pozemku je 2343m2- rozmery (+-1m): 29m, 75m, /14m, 5m a 16m/, 86m- prevažne rovinatý- asfaltová prístupová cesta-...

Rekreačné pozemky 2343 m2 Vyšné Ružbachy
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ pozemok v obci Starina 10,- €/m2 Rekreačné pozemky 851 m2 Starina predaj
Predaj pozemku - 2343m2 (Vyšné Ružbachy) Cena v RK Rekreačné pozemky 2343 m2 Vyšné Ružbachy predaj