Na predaj pekný rovinatý stavebný pozemok v obci Ďurďošík

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj pekný rovinatý stavebný pozemok v novovznikajúcej lokalite v obci Ďurďošík. Pozemok o rozmeroch 32x125 metrov sa nachádza približne 150 m od hlavného ťahu, je ohradený. Pred pozemkom je spevnená komunikácia s pripojením na hlavnú cestu. Na pozemku sa nachádza cca 25 ovocných stromov a 2 miestnosti na náradie. Pozemok sa predáva členený na menšie parcely o rozmeroch 32x15 metrov a výmere 480 m2 za 25440 EUR, o rozmeroch 32x20 metrov a výmere 640 m2 za 33920 EUR, o rozmeroch 32x25 metrov a výmere 800 m2 za 42400 EUR, príp. o výmere inej, podľa požiadaviek záujemcu o kúpu. Na hranici pozemku voda a elektrina, odpad riešený napojením na tlakovú kanalizáciu alebo vlastnou žumpou, vo výmere pozemkov je spolupodiel na prístupovej ceste. Lokalita s vynikajúcou dostupnosťou je vzdialená od Košíc 15 km, nachádza sa v príjemnom prostredí rekreačného charakteru.
Uvedená cena je včítane provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. alebo tel. č.

Podobné realitné ponuky - Pozemky, Košice-okolie