Pozemky - Sečovská cesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Berger reality, s.r.o ponúka na predaj pozemky v Košiciach na Sečovskej ceste. Prvý pozemok má 800 m2, je obdĺžnikového tvaru cca 45% rovina, 55% svah, v tesnej blízkosti asfaltovej miestnej komunikácie. Druhý pozemok má 800 m2, je nepravidelného tvaru cca 40 % rovina zvyšok svah, v tesnej blízkosti asfaltovej miestnej komunikácie. Na oboch pozemkoch sa nachádza kanalizácia, elektrická prípopjka, voda - studňa v hĺbke 7m na susednom pozemku, voda v nej je pitná, plyn je vo výstavbe, blíži sa k pozemku.
Na pozemkoch je možné postaviť dom do 10% rozlohy pozemkov čiže o celkovej obytnej ploche 160 m2 jedného domu ( 2 poschodia 2x 80m2)
K dispozícii je aj geologický prieskum na pozemky. Cena jedného pozemku je 34 000 €, cena druhého pozemku je 30 000 €. Ceny zahŕňajú poplatky na katastri, vypracovanie autorizovanej rezervačnej kúpnej zmluvy a dohľad nad správnosťou priebehu prevodu nehnuteľnosti. Možnosť kúpy cez hypotekárny úver, ktorý Vám ochotne vybaví profesionálny finančný maklér. V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti, alebo v prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

Podobné realitné ponuky - Pozemky - komerčné, Košice - Dargovských hrdinov