Stavebný pozemok Košice - Západ, Pereš, Bystrická ul. IS pred pozemkom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa pozemok na výstavbu rodinného domu v mestskej časti Košice - Pereš. Pozemok o výmere 1526 m2, sa nachádza medzi dvoma pozemkami a medzi ulicami Bystrická a Gelnická. K pozemku je právne existujúca prístupová cesta od Bystrickej ulice, nie je však fyzicky vytvorená( je potrebné urobiť bránu na vstup a spevniť prístupovú cestu). V súčasnej dobe nie je možné vydať stavebné povolenie na výstavbu domu, preto sa pozemok ponúka ako investičný alebo záhrada. Na pozemku sa dá zriadiť stavba tzv. modulárneho domu, ktorý nie je pevne spojený so základmi a preto si nevyžaduje stavebné povolenie( viď ilustračné foto modulárneho domu). V tejto mestskej časti úž sú obývané modulárne domy. Obec má v projekte modulárne domy pre deti a seniorov na trávenie voľného času. Moderné bývanie je možné už za desať týždňov od zadanie požiadavky, napojenie na všetky IS samozrejmosťou. Viac informácií nájdete na nete alebo sa opýtajte makléra. Mestská časť Košice - Prereš je veľmi dobre občiansky vybavená a je z nej veľmi dobrá a komfortná dostupnosť do centra mesta ako aj na výpadovky z mesta všetkými smermi. Bývanie v tejto mestskej časti je vyhľadávané.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk



Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv. Viac na:

https://lpreality.sk/rodinne-domy/



Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Košice - Pereš