Exkluzívne pozemky priamo pri Vajnorskom jazere!

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj jedinečné pozemky, ktoré sa nachádzajú priamo pri Vajnorskom jazere. Lukratívnosť pozemkov spočíva v skutočnosti, že ide o jediné pozemky v prvom rade hneď pri jazere. Výhodou je tiež miesto, na ktorom sa pozemky nachádzajú, pretože sú z oboch strán obkolesené hladinou jazera.
Na pozemku je možná výstavba celoročne obývateľnej chaty, ktorej parametre môžu byť identické s rodinným domom. Koeficient v tejto oblasti sa odporúča = ÚP BA – bez obmedzenia, ale všeobecne platí, že pri jeho dodržaní je rýchlosť stavebného povolenia rýchlejšia, je k=0.25, t.j. 25% z plochy parciel.
Vajnorské jazero súčasne patrí k najčistejším prírodným vodným plochám v Bratislave. Nachádza sa len 800 metrov od Zlatých pieskov a dostupnosť do mesta je bezproblémová.
Pri kúpe pozemku dokážeme zabezpečiť navrhnutie projektu na mieru, alebo tak, aby spĺňal požiadavky rekreačnej lokality. Stavby v tejto lokalite môžu byť bližšie pri hranici pozemku, preto stačí aj užší rozmer parcely na osadenie stavby, než je štandardom pri výstavbe v štandardnej lokalite (lokality na domovú výstavbu). Inžinierske siete sú hneď pri pozemku, na pozemku je možná v prípade záujmu realizácia podľa požiadaviek detto studne/ČOV/žumpy. Ak máte záujem o väčšie parcely, je možné ich spojiť.
K cene bude navyše pripočítaná provízia pre RK podľa dohody.


Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Bratislava - Vajnory