Na predaj budova na pozemku 3500 m2, obec Poľný Kesov, okr. Nitra

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj tehlový objekt na pozemku 3420 m2 v obci Poľný Kesov, okres Nitra.

Objekt je možné využiť napríklad na reštauráciu s ubytovaním, služby. Nachádza sa v blízkosti ThermalPark Nitrava sa nachádza v peknom prostredí v malebnej obci Poľný Kesov, neďaleko Nitry. Je ľahko prístupný do 15 minút jazdy autom z rýchlostnej cesty R1 – NITRA - JUH. ThermalPark Nitrava patrí svojou rozlohou medzi najväčšie na Slovensku.
Je obklopený krásnou prírodou, množstvom zelene a stromov. Je ideálnym miestom na oddych a relax. Rekreačné stredisko ThermalPark Nitrava je otvorené celoročne. Termálna voda priaznivo vplýva na pohybové ústrojenstvo, reumu a centrálny nervový systém.

V súčastnosti sa objekt a priľahlé pozemky využíva na drevovýrobu. Budova je cca 200 rokov stará, postavená z pálenej tehly, bývalá obecná sýpka, obvodové múry hrúbky 60 cm.

Na prízemí budovy sa nachádzajú rozľahlé priestory kde je drevovýroba so sociálnym zariadením, kanceláriou. Možnosť vybudovania reštauračno – ubytovacieho zariadenia. Poschodie je využívané ako sklad materiálu, ktoré je možné prebudovať na ubytovacie zariadenie. Stropy sú drevené. Priľahlý pozemok je rovinatý s možnosťou využitia na parkovanie, terasu, detské ihrisko, bazén, záhradu.

Na pozemku sú všetky inžinierské siete, okrem obecnej kanalizácie, na ktorú je možné sa napojiť na hranici pozemku.

Podobné realitné ponuky

MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre
Predaj 249.000,- €
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre

Ponúkame na predaj Komerčný objekt, pozostávajúci s administratívnej budovy, prístrešku, vlastného parkoviska a zeleného pásu za budovou.Administratívna budova má 12 miestností + sociálne zariadenia... a rozlohu 234m2Prístrešok má rozlohu...

Budova 234 m2 Nitra / Cabajská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
MAXFINREAL - Komerčný priestor s parkoviskom v Nitre 249.000,- € Budova 234 m2 Nitra
Cabajská
predaj