REZERVOVANE, 3892, záhrada 340m2, Košice - Ťahanovce, Pod Vinicami

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

***REZERVOVANE*** Impulz Real, s.r.o. ponúka na predaj záhradu s LV v blízkosti mesta, záhradu v ZO Pod Vinicami II. v Ťahanovciach. Súčasťou záhrady je unimobunka v dobrom stave, plechová náraďovňa a zastrešené vonkajšie sedenie. Pozemok je upravený s dvoma kaskádami a je oplotený. V záhrade sú zasadené ovocné stromy ako napríklad: višňa, bižalma, slivka a pod. Stav: upravená záhrada s možnosťou príležitostného prespania . IS: elektrina a 2x zberné nádoby na dažďovú vodu. Využitie: záhrada je vhodná na relax blízko mesta, taktiež je vhodná na výstavbu záhradnej chaty s pôdorysom 25 m2.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru nezávislým hypotekárnym špecialistom. Celú fotodokumentáciu k tejto nehnuteľnosti nájdete na našej stránke Impulz Real, s.r.o. Tešíme sa na spoluprácu.
Bližšie informácie a obhliadku tejto nehnuteľnosti. Vám radi sprostredkujeme na telefónnom čísle: .

Podobné realitné ponuky

Rovinatý pozemok s chatkou -Košice , Ťahanovce obec
Predaj 39.000,- €
Rovinatý pozemok s chatkou -Košice , Ťahanovce obec

- 399 m2- rovinatý pozemok- v blízkosti mesta- s výhľadom na les- v tichom prostredí- IS záhradkársky vodovod / možnosť studne /- elektrická prípojka na pozemkuTop Real Košice ponúka na...

Záhrady 400 m2 Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce / Brusnicová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rovinatý pozemok s chatkou -Košice , Ťahanovce obec 39.000,- € Záhrady 400 m2 Košice - mestská časť Sídlisko Ťahanovce
Brusnicová
predaj