Predáme pôsobivý objekt v Rači

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom a zároveň objekt na polyfunkčné využitie.

O objekte:
Objekt sa nachádza vo vzdialenosti asi 210 m po odbočení vpravo zo Žitnej ulice. Je to vlastne nadrozmerný rodinný dom s pôdorysom v tvare obdĺžnika a s podlahovou plochou 820 m2, ktorý architekt dômyselne navrhol ako polyfunkčný objekt, aby vytváral dynamické podmienky pre symbiózu viacgeneračného bývania alebo iného - komerčného využitia, napr. sídlo firmy, konzulát, penzión, ... Bol vybudovaný ako prestavba a prístavba pôvodne stojaceho domu, skolaudovaný bol v 09/2008. Leží na parcelách s celkovou plochou 522 m2. Na jednom PP a troch NP sa nachádzajú miestnosti pre obytné aj podnikateľské využitie. V objekte je výťah. Od ulice je orientovaný na SV a od dvora na JZ.
Prízemie (216 m2) je vhodné pre komerčné účely, pretože sa tu nachádza 6 kancelárií. Sú tu 2 WC s priestorom pre umývadlo, menšia kuchynka a chodba do L, z ktorej vedie pohodlné schodisko do suterénu objektu.
V suteréne (170 m2) sú dve zasadacie miestnosti, archív, technická miestnosť, kotolňa s plynovým kotlom, špeciálna miestnosť pre umiestnenie počítačových inštalácií (serverovňa), archív a technický priestor, kuchynský kút a WC.
Prvé poschodie (216 m2) je určené pre obytné účely. Je tu vybudovaný rozľahlý byt s tromi izbami – obývačka, izba, spálňa. V spálni sú osadené veľké francúzske okná s výhľadom na parkovisko vo dvore. Pri kuchyni je loggia s výhľadom smerom do ulice. Chodba pokračuje cez halu do šatníka a cez druhú chodbu do komory a kuchyne s prípravou na osadenie kuch. linky a spotrebičov. K dispozícii sú dve kúpeľne (vaňa+WC+bidet+2 umývadlá a sprch.kút+WC+umývadlo). Pri kuchyni je ďalšie WC s umývadlom.
Druhé poschodie (216 m2) v podkroví je navrhnuté ako apartmánové bývanie, ale izby môžu byť využité aj ako kancelárie. Izieb je päť. Tiež tu je kuchyňa s vybavením, štyri kúpeľne (vaňa+umývadlo+WC+bidet a detto+sprch.kút). Okrem týchto miestností tu je šatník, miestnosť pre sklad upratovania a strojovňa vzduchotechniky.

Vybavenie – materiály - inštalácie:
Výťah pre dve osoby s nosnosťou 200 kg spája všetky štyri podlažia.
Celý interiér objektu esteticky umocňuje materiál položený na všetkých podlahách chodieb a schodisku - krásna tmavá prírodná leštená žula. Veľmi pohodlné schodisko je osvetlené, každý stupeň dvomi svietidlami a naviac je presvetlené sklobetónovou stenou. Podlahy obytných miestností, kancelárií a kuchýň sú zhotovené z plávajúcej podlahy. Kúpeľne sú obložené keramickým obkladom a vydláždené dlažbou. Celý objekt je vykurovaný plynovým kotlom, v miestnostiach sú osadené doskové radiátory. Všetky okná majú namontované tieniace rolety a navíjacie sieťky proti hmyzu.
Sú tu natiahnuté rozvody štruktúrovanej kabeláže, pripojenie WI-FI, sú osadené požiarne a pohybové senzory, hasiace prístroje, ochrana celého objektu je zabezpečená pultom centrálnej ochrany prepojeného na bezpečnostné zložky. V stene zádveria na prízemí pri vchode do objektu je osadená veľká elektro-skriňa s kompletnými inštaláciami.
Prípojky vody a kanalizácie sú zrealizované z mestských rozvodov.
Pred objektom od ulice je vybudovaná vydláždená parkovacia plocha asi pre 3-4 vozidlá, za objektom je parking asi pre 5-6 vozidiel. Na toto parkovisko je príjazd po ľavej strane objektu cez oceľovú bránu na diaľkové ovládanie a je možný vstup z prízemia z chodby pri výťahu cez závetrie a po šikmej rampe. Tento zadný vchod je zabezpečený sťahovacou železnou mrežou.
Na prednej fasáde je namontovaná poplašná siréna pre signalizáciu v prípade núdze.
Murivo objektu je zhotovené z tehál Porotherm, objekt je zateplený.
Architektonicky je objekt navrhnutý v dvoch častiach – jedna so šikmou strechou s pultovým vikierom a druhá s plochou strechou. Šikmá časť strechy je pokrytá pálenou strešnou krytinou, objekt je zabezpečený bleskozvodom.

Iné:
Nábytok a vybavenie kancelárií nie je predmetom predaja, ale zariadenie kuchyne nebude demontované, zostáva v objekte a je súčasťou ceny.

O lokalite:
Poloha objektu je zaujímavá tým, že m.č. Rača leží v chránenej krajinnej oblasti na rozhraní územia Malých Karpát a Podunajskej nížiny. Je preslávená hlavne svojimi bohatými vinohradníckymi tradíciami a je súčasťou Malokarpatskej vínnej cesty. Víno Račianska Frankovka - dodnes preslavuje mestskú časť.
Rača je od centra Bratislavy je vzdialená asi 8 km a je viac možností dopravného spojenia k diaľnici alebo k cestným komunikáciám na všetky smery.
Lokalita je veľmi prakticky dostupná hromadnou dopravou, električková trať prechádza celou m.č., obyvateľom je k dispozícii aj niekoľko autobusových liniek, nachádzajú sa tu dve železničné stanice.
Je tu vybudovaná dostatočne široká občianska vybavenosť a zabezpečené nákupné možnosti.
Vďaka týmto skutočnostiam patrí m.č. Rača k najvyhľadávanejším mestským častiam Bratislavy, ako pre bývanie tak aj pre podnikateľské aktivity.
Je príjemným a bezpečným miestom pre bývanie rodín s deťmi. Ponúka viacero možností pre oddych, kultúrne vyžitie, či aktívne trávenie voľného času. V mestskej časti sa nachádzajú dve kúpaliská, množstvo detských ihrísk, športových plôch, multifunkčné ihriská, bikrosový areál, ihrisko pre pozemný hokej, stolnotenisová hala a futbalový štadión. Malebná okolitá krajina je ideálna na turistiku i relax.

Cena bez DPH: 900 000,-- EUR ( bez DPH, bez provízie za služby RK)
Cena s DPH: ,-- EUR
Celková cena: ,-- EUR (s DPH a vrátane provízie za služby RK )

Prečo využiť spoluprácu s RK ELPAMreal?
• neplatíte poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti
• hradíme: právny servis - spracovanie kúpno-predajnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra, poplatky za výpis z listu vlastníctva, poplatky za podpisy u notára na kúpnych zmluvách a základný správny poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností
• bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám vyjedná výhodnejšie podmienky platenia Vášho hypotekárneho úveru
• znalecký posudok v prípade využitia služieb hypotekárneho špecialistu ZADARMO
• vyriešime za Vás kompletný servis pohodlne a bezpečne so zárukou diskrétnosti

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Rača

PREDAJ: Veľká vila s famóznym výhľadom v BA - Rači
Predaj 1.400.000,- €
PREDAJ: Veľká vila s famóznym výhľadom v BA - Rači

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva s povolením majiteľa novostavbu vily v Rači, cena 1 400 000 €.Vila má 2 bytové jednotky so samostatnými vchodmi a...

Vila 960 m2 Bratislava - Rača
 METROPOLITAN │Luxusná 7 izbová vila s bazénom a fitness na PREDAJ
Predaj 1.250.000,- €
METROPOLITAN │Luxusná 7 izbová vila s bazénom a fitness na PREDAJ

METROPOLITAN │Luxusná 7 izbová vila na PREDAJ s bazénom a fitnessPonúkame na PREDAJ luxusnú 7 izbovú vilu na ulici Na Medzi. Vila prešla rekonštrukciou v roku 1998, na jej...

Vila 1136 m2 Bratislava - Rača / Na medzi
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ: Veľká vila s famóznym výhľadom v BA - Rači 1.400.000,- € Vila 960 m2 Bratislava - Rača predaj
METROPOLITAN │Luxusná 7 izbová vila s bazénom a fitness na PREDAJ 1.250.000,- € Vila 1136 m2 Bratislava - Rača
Na medzi
predaj