Predaj - exkluzívny rodinný dom v Limbachu s veľkým pozemkom, pri lese

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj štýlový, nadštandardne priestranný rodinný dom s krásne upraveným veľkým pozemkom. Dom má 6 izieb, 3 kúpeľne, veľký vnútorný bazén s výhľadom na terasu a les, garáž pre 2 autá, celkovú úžitkovú plochu 558m2 a veľký pozemok 2240m2. Je situovaný v lukratívnej lokalite Limbach, v uzavretej zástavbe nadštandardných domov, v tichom prostredí v blízkosti lesa.

Stav a dispozičné riešenie
Dvojpodlažný, čiastočne podpivničený rodinný dom so sedlovou strechou bol skolaudovaný v roku 2007. Je štedro dispozične riešený s dostatkom priestoru aj pre veľkú rodinu.

Prízemie tvorí vstupná predsieň, priestranná obývacia izba s krbom, prepojená s jedálňou a veľkou štýlovou kuchyňou, komora, hosťovská izba, šatníková miestnosť, veľká kúpeľňa, 2x samostatné WC, veľký vnútorný bazén s protiprúdom a výhľadom na veľkú terasu a les, dvojgaráž.

Podkrovie tvorí veľká galéria s pohľadom na obývaciu izbu, 4 samostatné spálne s 2 kúpeľňami, každá so vstupom z dvoch izieb, tri balkóny prístupné z izieb (jeden spoločný pre 2 izby), každý orientovaný na inú stranu.

Suterén/pivnicu tvorí 5 miestností, ktoré môžu slúžiť na viaceré účely, ako slovenská izba, posilňovňa, bar, vínna pivnica a pod.

Štandard
Dom je na predaj vkusne zariadený v provensálskom štýle, veľmi nadčasový. Je zhotovený z kvalitných materiálov a vybavenia - murivo tehla Porotherm, zateplenie fasádna minerálna vlna Nobasil, strecha Bramac, medené žľaby a zvody.
Interiér: luxusná kuchynská linka HANÁK, vysokoleštená s ľahko udržiavateľnou povrchovou úpravou, s ostrovčekom a zabudovanými spotrebičmi Elektrolux, drevené eurookná, atypické okná a exteriérové dvere, strešné okná Velux, drevené schodisko so zábradlím (masív Buk), štýlový krb Spartherm, kvalitná talianska dlažba a drevené parkety v izbách, kvalitný kondenzačný kotol Buderus, podlahové vykurovanie na prízemí, alarm a ďalšie.
Exteriér: veľká štýlová záhrada s parkovou úpravou, automatický závlahový systém napojený na studňu, samostatný murovaný záhradný domček s krbom posedením pre 20 osôb, detské preliezky s hojdačkami a šmykľavkou, parkovanie na dvore pre viacero áut.

Lokalita
Limbach – vyhľadávaná exkluzívna lokalita aj pre najnáročnejšieho klienta. Tiché a kľudné prostredie pri lesíku s malým potôčikom, dom je situovaný ďalej od hlavných prístupových ciest. Okolie tvorí uzavretá zástavba nadštandardných rodinných domov. Dom má vlastnú prístupovú cestu.

Pôdorysy a bližšie informácie o rodinnom dome, lokalite, dostupnosti, ako aj cene nehnuteľnosti Vám radi poskytneme v našej kancelárii REB REAL PARTNERS.

Podobné realitné ponuky

Predaj extravagantná 7 izbová moderná vila s bazénom Pezinok
Predaj Cena v RK
Predaj extravagantná 7 izbová moderná vila s bazénom Pezinok

REB.sk Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečnú, sedem izbovú vilu v Pezinku s nádherným výhľadom na Malé Karpaty. Jej moderná architektúra Vás uchváti extravaganciou a výnimočnými detailmi. • Architektonicky...

Vila 442 m2 Pezinok
Na predaj rodinná vila s krásnym upraveným pozemkom
Predaj Cena v RK
Na predaj rodinná vila s krásnym upraveným pozemkom

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinnú vilu nachádzajúcu sa na konci tichej ulice, ktorá Vám poskytne dostatočný priestor pre Váš rodinný život a zároveň dodá pocit súkromia.Vila o rozlohe...

Vila 2221 m2 Pezinok
Predaj dvoj generačného  5 izbového rod.domu Pezinok Cajlanská ul. Predaj dvoj generačného  5 izbového rod.domu Pezinok Cajlanská ul. Predaj 359.000,- €