Exkluzívna vila v Limbachu pri Račom potoku, okr. Pezinok

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MITAN ® ponúka na predaj exkluzívnu rodinnú vilu nachádzajúcu sa v novej vilovej štvrti na začiatku obce Limbach pri Račom potoku. Vila je postavená na pozemku o výmere 2 565 m2, má zastavanú plochu 707 m2 a úžitkovú plochu 1 200 m2. Je napojená na všetky IS a má vlastnú studňu. Pozemok je celý oplotený z plotových tvárnic. CENA DOHODOU. DOHODA ISTÁ.
NA PRÍZEMÍ je vstupná hala, schodište, úložný priestor s vešaním, WC. Spoločenská hala (130 m2) má kozub so sedením, bar, biliardovú časť, jedálenskú časť. Sklenenými vitrážami je oddelená od zimnej záhrady s výstupom na terasu (37 m2) s fontánkou a so vstupom k vnútornému bazénu (10 m) s protiprúdom, WC, sprcha, fitnes, práčovňa. Ďalej je tu obývačka (42 m2) s kachľovou pieckou, s TV, kuchyňa so všetkými elektrospotrebičmi a s 2-mi komorami, izba so samostatnou kúpeľňou (vaňa, sprcha, umývadlo), WC, 2 šatníky. Je tu technická miestnosť, schodište a bočný vstup do domu.
NA POSCHODÍ je obývačka (59 m2) s výstupom na terasu (22 m2), pracovňa s knižnicou a archív. Ďalej spálňa (33 m2) so svojou kúpeľňou, hala s výstupom na terasu a 3 samostatné spálne každá so svojou kúpeľňou a šatníkom.
VNÚTORNÝ DVOR má átrium s terasou s fontánkou, studňu, altánok (50 m2) s grilom, pecou, udiarňou a pracovnou plochou s drezom a vodou.
GARÁŽOVANIE pre 3 autá je zabezpečené v samostatnom podpivničenom domčeku s tromi garážami, skladom a kuchyňou na prízemí a s izbou a kúpeľňou (vaňa, umývadlo a WC) na poschodí. Ďalších 15 áut môže parkovať v uzavretom dvore.
Vila je postavená z kvalitných stavebných materiálov – mramor, podlahy a dvere so zárubňami sú drevené, EUROOKNÁ, kotol BUDERUS, slnečné kolektory. Má bezpečnostnú signalizáciu, domáci telefón, rozvody TV, kamerový systém, externé osvetlenie, stĺpiky na vodu. V záhrade a na dvore je parková zeleň a okrasné dreviny.
V prípade záujmu je možné dokúpiť susedný pozemok o výmere 530 m2, čím sa umožní prístup k Račiemu potoku.
Bližšie informácie na ,

Podobné realitné ponuky - Vila, Pezinok

Predaj extravagantná 7 izbová moderná vila s bazénom Pezinok
Predaj Cena v RK
Predaj extravagantná 7 izbová moderná vila s bazénom Pezinok

REB.sk Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečnú, sedem izbovú vilu v Pezinku s nádherným výhľadom na Malé Karpaty. Jej moderná architektúra Vás uchváti extravaganciou a výnimočnými detailmi. • Architektonicky...

Vila 442 m2 Pezinok
Na predaj rodinná vila s krásnym upraveným pozemkom
Predaj Cena v RK
Na predaj rodinná vila s krásnym upraveným pozemkom

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj rodinnú vilu nachádzajúcu sa na konci tichej ulice, ktorá Vám poskytne dostatočný priestor pre Váš rodinný život a zároveň dodá pocit súkromia.Vila o rozlohe...

Vila 2221 m2 Pezinok
Predaj dvoj generačného  5 izbového rod.domu Pezinok Cajlanská ul. Predaj dvoj generačného  5 izbového rod.domu Pezinok Cajlanská ul. Predaj 359.000,- €