Luxusní rodinná vila na ostrově Pagu, Šimuni

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

- vila je postavena přímo u moře (téměř na moři). Je stavěna jako rodinná vila s velkým bazénem vedle moře (bazén je krytý, ale skleněné stěny lze zcela otevřít a koupajícím se nabídne nádherný pohled na moře a přístav.

Podzemní garáž pro 6-7 aut, sklep, kotelna pro ústřední topení, průchod do garáže pro lodě (3-4 lodě s jeřábem na zvedání lodí, tak, aby lodě nestály v moři, ale nad hladinou)….

Přízemí: ohromná hala s velkým obývacím pokojem, kuchyně, jídelna, ložnice a koupelna, hospodářská část domu – prádelna, žehlírna).

1. patro: 5 velkých ložnic (každá má vlastní koupelnu), terasy s pohledem na moře.
2. patro: přes celé horní patro velká místnost pro rekreaci – kulečník, stolní tenis, fitness, velký bar, ohromná terasa.

Dům je v procesu legalizace. Garáž, kde jsou uchovávány lodě, nelze legalizovat, protože se nachází v přímořském pásmu, ale jedna z možností je, že se vyřídí koncese pro přímořské pásmo pro cestovní ruch, nájem lodí apod…

Dům stojí na parcele 973 m2 + 600 m2 v přímořském pásmu (legalizace pomocí koncese).
Dům má obytnou plochu 1000 m2 + bazén.

Dům se prodává kompletně zařízený nábytkem, který byl vyráběn na míru v Německu. K domu patří i upravená pláž (dlaždice).

Pro začátek stačí dát zálohu 10% a zbytek obnosu po dokončení veškeré dokumentace, hned po zaplacení zálohy by se mohla začít vyřizovat koncese pro garáž na jméno kupujícího, a legalizovat i garáž.

Celý dům byl ohodnocen na cca. 3,5 – 4.000.000 €. Bohužel majitel má vážné zdravotní problémy a rozhodl se dům co nejrychleji prodat, nová prodejní cena je 1.500.000 € , což je cena 1500 € / m2!!!!

- 3% agenturní provize není zahrnutá v ceně

Podobné realitné ponuky - Vila, Pag

LUXUSNÍ VILA S BAZÉNEM, TOP-LOKALITA, PAG - NOVALJA
Predaj 799.000,- €
LUXUSNÍ VILA S BAZÉNEM, TOP-LOKALITA, PAG - NOVALJA

Nabízíme k prodeji luxusní rodinnou vilu v centru Novalje na ostrově Pag. Vzdálena je jen 250 m od hlavního náměstí, přístavu a městské pláže. Oplocena je kamennou zdí a vysokým...

Vila 347 m2 novalja
Dům v 1.řadě na ostrově Pagu, obec Košljun
Predaj Cena v RK
Dům v 1.řadě na ostrově Pagu, obec Košljun

Dům v 1.řadě na ostrově Pagu, obec Košljun, postaven na pozemku o rozloze 520 m2, samotný dům má 3 patra a celkem asi 350 m2 užitkové plochy. V každém...

Vila 520 m2 Košljun
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
LUXUSNÍ VILA S BAZÉNEM, TOP-LOKALITA, PAG - NOVALJA 799.000,- € Vila 347 m2 novalja predaj
Dům v 1.řadě na ostrově Pagu, obec Košljun Cena v RK Vila 520 m2 Košljun predaj