Chcete bývať vo VIP zóne BA??? Ponúkame luxusnú vilu k predaju.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Chceš bývať vo VIP zóne Bratislavy?

Ponúkame k predaju luxusnú trojpodlažnú vilu s bazénom na veľkom pozemku v lokalite STRMÉ VŔŠKY v Záhorskej Bystrici pri Bratislave. Vašimi susedmi budú známi ľudia z oblasti biznisu, show biznisu a spoločenského života.

Vila je vhodná aj ako dom pre predstaviteľa veľvyslanectva.

V neistom roku 2017 sa investícia do luxusnej nehnuteľnosti môže javiť ako stabilná ochrana finančného kapitálu.v lokalite zo zvýšenou bezpečnosťou.

Luxusná 3 podlažná vila 1PP + 2NP sa rozkladá na pozemku o veľkosti 936 m2 na ktorom na zastavanej ploche o rozlohe 293 m2 sa nachádza vila s úžitkovou plochou 524m2 a na ostatnej časti pozemku o rozlohe 643 m2 sa nachádza sad a trávniky.

Vila má 7 izieb z toho 3 veľkometrážne ( cez 50 m2). Na každom poschodí je veľká kúpeľňa s veľkou vaňou, sprchovacím kútom, umývadlami a toaletou. V jednej z nich je aj bazén zo saunou, Vo vile je originálne naprojektovaný kozub, dve lodžie a dve terasy. Jedna z terás má výstup do záhrady a na druhej je komínový gril. A krytá pergola k oddychu.
Vila bola postavená pre klienta požadujúceho maximálny komfort.
Vila má súčasný architektonický dizajn s netypickými interiérovými doplnkami.
V jednej z miestností je plne vybavené fitness s rozličnými prístrojmi.
Vykurovanie je prostredníctvom automatického plynového kotla a systémom automatickej regulácie teploty a klímy v jednotlivých priestoroch vily.

Dispozičné riešenie vily:

1PP
Miestnosť pre technológiu napúšťania bazéna a jeho čistenia a ohrevu vody, kotolňa, práčovňa, špajza a sklad vecí.

1NP
Garáž pre 2 autá, predsieň s vchodom do vily, hosťovská izba, otvorená kuchyňa s jedálňou prechádzajúca do haly s kozubom z ktorej je cez presklenú stenu vidieť priestor s krytým bazénom. V priestore, kde je bazén, sa nachádza ešte sprchovací kút, toaleta a fitness s posilňovacími prístrojmi.

2NP
Na poschodí sa nachádza veľká presklená galéria s výhľadom na bazén rozdelená knižnicou na dve časti. V súkromnej časti sa nachádzajú 3 spálne, šatník a veľká kúpeľňa z vysokokvalitných materiálov. Z lodžii a terasy na tomto poschodí je v prípade pekného počasia vidieť až na rakúske Alpy,

V esteticky udržiavanej, oplotenej záhrade je samostatná terasa s pergolou na oddych a komínovým grilom,
Na dvore je prístrešok pre parkovanie ešte 2 áut. Vila je vo výbornom technickom a interiérovom stave. Možno sa ihneď nasťahovať.

Vila sa nachádza neďaleko centra Záhorskej Bystrice z plnou občianskou vybavenosťou - banka, obchody, kaviarne, pošta, škola, škôlka, klub, klinika, zubná ambulancia, fitnes centrum, kozmetika, kaderníctvo, športové a tenisové kurty a iné zariadenia pre pohodlie moderného života.

Cena nehnuteľnosti je predmetom jednania a dohody.
Východzia cena na jednanie je nižšia ako 70% ceny zo súdnoznaleckého posudku.

Vážnemu záujemcovi, po preukázaní zdrojov na kúpu, zabezpečíme obhliadku tejto nehnuteľnosti.

V prípade záujmu kontaktujte našeho makléra na mobil: , mail:



Podobné realitné ponuky

Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom
Predaj Cena v RK
Exkluzívna 5i vila s dizajnovou záhradou a vyhrievaným bazénom

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj luxusnú 5izbovú vilu s úžitkovou plochou 350 m2, nachádzajúcu sa na pozemku o veľkosti 1407 m2, neďaleko od Bratislavy v obci Stupava...

Vila 1407 m2 Stupava / Nová