PREDAJ, zariadená rodinná vila, lukratívna lokalita, BA I*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj kompletne zariadená a vybavená luxusná rodinná vila tichej a žiadanej lokalite Starého Mesta.

Priestranná rodinná vila sa nachádza v tichšej časti centra mesta s veľmi dobrou dopravnou dostupnosťou. Vila pozostáva z prízemného podlažia + dvoch nadzemných podlaží. Veľkorysá parkovacia plocha na pozemku a priestranná dvoj garáž Vám umožní pohodlný príjazd domov a bez problémové parkovanie viacerých vozidiel. Na prízemnom podlaží sa okrem garáže nachádza aj domáce fitness centrum s kúpeľňou a toaletou, technická miestnosť s práčovňou a skladové priestory. Schodiskom sa suchou nohou z garáže dostanete na denné podlažie domu, ktoré pozostáva zo vstupnej chodby s hosťovskou toaletou, kuchyne s komorou a jedálňou, knižnice a obývacej izby s vysokým stropom. Z obývacej izby sa dostanete na terasu, kde môžete tráviť príjemné chvíle grilovaním s priateľmi.
Z obývacej izby vedie schodisko do nočného podlažia domu.
Nočné podlažie pozostáva z galérie, pracovne a dvoch spální, ktoré poskytujú komfort šatníka a vlastnej kúpeľne. Menšia spálňa s kúpeľňou je určená pre deti. Priestrannejšia hlavná spálňa so šatníkom a veľkou kúpeľňou poskytuje výstup na súkromnú terasu, kde môže nový majiteľ domu relaxovať v jacuzzi.
Na úrovni 1NP sa nachádza aj samostatná bytová jednotka, dnes úplne oddelená s vlastným vchodom a slúži pre potreby dvojgeneračného bývania. Tento priestor sa však dá veľmi jednoducho prepojiť s denným podlažím domu.
Najkvalitnejšie materiály a stavebné prevedenie najvyššej kvalitatívnej úrovne predurčujú túto vilu pre veľmi náročného klienta.

CENA: Info v RK
xxxxx

Podobné realitné ponuky

Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj
Predaj Cena v RK
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj

Ulica Pod Bôrikom (Staré Mesto, BA I.) - 4 podlažná rodinná vila s 2 samostatnými bytovými jednotkami kolaudovaná v roku 2001 a situovaná v bratislavskej lokalite Starého Mesta pod...

Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto / Pod Bôrikom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj Cena v RK Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto
Pod Bôrikom
predaj