360° VP:: Vila so záhradou, BA III. Vinohrady, Vidlicová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:
V lukratívnej mestskej časti na ulici Vidlicová Bratislava III. Nové Mesto – Vinohrady ponúkame na predaj samostatne stojacu 8-izbovú rodinnú vilu pozostávajúcu z 3 bytov.
Vila je vhodná aj ako sídlo firmy, na podnikateľské účely.

Má 3 nadzemné podlažia, na každom podlaží je samostatný byt a je čiastočne podpivničená (vínna pivnica, kotolňa, sklad).

Na 1. NP je 2-izbový byt so vstupnou halou, kuchyňou, kúpeľňou, samostatnou toaletou a vchodom zvonka.

Na 2. NP je 3-izbový byt s krbom, so vstupnou halou, kuchyňou, kúpeľňou a samostatnou toaletou.

Na 3. NP je 3-izbový byt s terasou, so vstupnou halou, kuchyňou, kúpeľňou, samostatnou toaletou a šatníkom.

Rodinná vila je slnečná, orientovaná je na juh a západ. Postavená je na pozemku o výmere 552 m2, úžitková plocha vily je 304,40 m2, zastavaná plocha 131,40 m2. Za vilou je záhrada o výmere 615 m2 s možnosťou postavenia ďaľšieho domu a vstupný pozemok má ďaľších 34 m2. CELKOVÁ VÝMERA POZEMKU 1201 m2. Vo dvore pri vile je možnosť parkovania áut.

STAV DOMU:
Dom je tehlový, čiastočne zateplený, má nové plastové okná Rehau, na 1. a 2. NP s vonkajšími drevenými roletami, vo všetkých izbách sú drevené nalakované parkety, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba a obklady. Kúrenie pre 1. NP a 2. NP je zabezpečené plynovým kotlom Protherm umiestneným v kotolni, kúrenie a príprava TÚV pre 3. NP je zabezpečené plynovým kotlom umiestneným v kúpeľni bytu.
Rodinná vila je napojená na všetky inžinierske siete (voda, elektrina 230/400V, plyn, kanalizácia), káblovú televíziu a internet.

LOKALITA:
Lukratívna lokalita s krásnym výhľadom na panorámu mesta. Pozemok sa nachádza na konci slepej ulice s juho–západnou orientáciu a tichým prostredím. Dobrá občianska vybavenosť.

Podobné realitné ponuky

Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite
Predaj Cena v RK
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj lukratívnu 4izbovú vilu na Kolibe, mestská časť Nové Mesto. Vila o rozlohe 260m2 na pozemku o veľkosti 421m2 disponuje 3 podlažiami, parkovacím...

Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto / Jeséniova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite Cena v RK Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto
Jeséniova
predaj