Koliba: Ponúkame nadčasovú vilu na peknom mieste

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj funkcionalistickú vilu s počiatkom výstavby v 70. rokoch minulého storočia. Objekt stojí na obdĺžnikovom rovinatom pozemku s celkovou výmerou 805m2, so šírkou 35m, ulica je rovinatá. Dom bol postavený z tehly, má nový kotol, je zateplený a udržiavaný. Nachádza sa medzi Kolibou a Kramármi. Ideálny na rekonštrukciu.
Objekt pozostáva z prízemia o celkovej ÚP 178,5m2, kde sa nachádza: Izba, veľký obývací priestor s krbom, zimná záhrada, bazén, sauna, zimná záhrada, dvojgaráž, predsieň, kúpeľňa, kotolňa, pivnica a priestory pre technické zázemie. Vstup na prízemie je bezbariérový.
Poschodie rodinného domu z je zároveň hlavným obytným má celkovú úžitkovú plochu 186,6m2 a pozostáva z dvoch veľkých a jednej menšej spálne, obývačky jedálne, kuchyne, šatníka, kúpeľne, špajze, práčovne, lodžií s výhľadom, dvoch kúpeľní a wc.

Cena: 750.000,-Eur, dohoda možná

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: *****

Podobné realitné ponuky

Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite
Predaj Cena v RK
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj lukratívnu 4izbovú vilu na Kolibe, mestská časť Nové Mesto. Vila o rozlohe 260m2 na pozemku o veľkosti 421m2 disponuje 3 podlažiami, parkovacím...

Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto / Jeséniova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite Cena v RK Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto
Jeséniova
predaj