EXKLUZÍVNE,predaj 5 izb.vila s nádherným výhľadom pri lese,Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

LUXUSNE-REALITY.sk ponúkajú na predaj nadštandardnú 3 podlažnú 5 izbovú vilu, novostavbu nad Devínskou cestou, Karlova Ves.
Dom má nádherný výhľad a je v blízkosti lesa.

Plocha domu je 438 m2, pozemok má výmeru 458 m2 a terasy sú o výmere 85 m2.

Dispozičné riešenie:

1PP: má výmeru 95 m2, priestranná garáž na 2 autá, skladové priestory, priestory pre technické zázemie, WC, priestor pre práčovňu alebo kanceláriu. Prd vstupom do garáže sa nachádzajú ďalšie 2 parkovacie státia.

1NP: má výmeru 86 m2, samostatný šatník, 2 priestranné izby, ktoré sú orientované na južnú stranu domu s výhľadom na Rakúsko a južné lesy, prístup na terasu s rozlohou 12 m2.

2NP: má výmeru 97 m2, veľkorysá obývacia izba, kuchyňa a jedáleň, komora, pracovňa a kúpelňa s WC, terasa o výmere 28 m2.

3NP: má výmeru 75 m2, hosťovská izba, priestranná spálňa, šatník, nadštandardná kúpelňa s výhľadom na Rakúsko. Prvá terasa je prístupná zo spálne a ďalšia terasa zo vstupných priestorov na podlažie. Terasy majú celkovú rozlohu 45 m2 a plnia takisto funkciu zelenej strechy.

Vila sa predáva v stave holodomu, kupujúci si ju vie dokončiť úplne podľa svojich predstáv.

Vstup do domu je riešený z garáže a z ulice - tu je vybudované schodisko, hliníkové okná - otváravo sklopné, zasklenné izolačným 3 sklom, na podlaží sa nachádzajú panoramatické okná , resp. posuvné steny, ktoré zabezpečujú nadštandardné presvetlenie interiéru a výhľad na dunajské lužné lesy.

Hlavné vstupné dvere sú hliníkové s okrasnou výplňou, schodisko je železobetónové, zvislé a vodorovné nosné prvky pozostávajú zo sústavy železobetónových stien a momolitických dosiek, vnútorné deliace priečky sú z tvárnic Ytong, obvodové nosné steny sú zateplené polystyrénom hrúbky 200 mm a ukončené omietkou Baumit.

Prípojky vody a elektriny sú privedené na 1PP odkiaľ je možné realizovať vnútorné rozvody, vnútorná kanalizácia je napojená na ČOV s odvodom do zbernej nádoby s postupným vsakom, takisto je realizované aj odvedenie dažďovej vody zo strechy.

Záhrada má automatický zavlažovací systém, osvetlenie, okolie vily tvorí okrasná záhrada.

Poloha domu je komfortná pre oddych aj pre prácu, nachádza sa v blízkosti lesa a ste na skok od mesta.
Cesta autom do mesta trvá 10 min. Jedná sa o súkromný areál s privátnym pozemkom, vstup cez bránu na diaľkové ovládanie.

Parkovanie : 2 autá v garáži + 2 vonkajšie parkovacie miesta priamo pred domom. Garážová brána je automatická.

Vila je vhodná pre náročného klienta. Info o cene v RK.

Podobné realitné ponuky

VILOVÝ DOM (315m2) - vhodný aj ako firemné sídlo, 7 izieb, Bratislava
Predaj 960.000,- €
VILOVÝ DOM (315m2) - vhodný aj ako firemné sídlo, 7 izieb, Bratislava

Hľadáte veľkolepú nehnuteľnosť na dobrom mieste pre seba, rodinu, či pre svoju firmu (služby, alebo tovar) ??? Potom čítajte ďalej ...V Exkluzívnom zastúpení ponúka realitná kancelária EPIC HOME jedinečný vilový rodinný...

Vila 173 m2 Bratislava - Karlova Ves / Kútiky
Karlova Ves, Rodinná vila s bazénom, Na Sitine
Predaj 950.000,- €
Karlova Ves, Rodinná vila s bazénom, Na Sitine

ViNi real ponúka na predaj nadštandardnú mestskú Vilu v slepej uličke vo vyhľadávanej lokalite Bratislavy – Karlova Ves, BA IV., s nádherným výhľadom a interiérovým bazénom.Táto nehnuteľnosť je určená...

Vila 282 m2 Bratislava - Karlova Ves
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
VILOVÝ DOM (315m2) - vhodný aj ako firemné sídlo, 7 izieb, Bratislava 960.000,- € Vila 173 m2 Bratislava - Karlova Ves
Kútiky
predaj
Karlova Ves, Rodinná vila s bazénom, Na Sitine 950.000,- € Vila 282 m2 Bratislava - Karlova Ves predaj