vila v Lamači aj na podnikateľské zámery

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponukame na nehnutelnosti v Lamaci
Dom sa nachádza na v starom Lamači, absolútne ticho a vynikajúce spojenie . Na diaľnicu je cca 1km.
Dom je bez ďalšieho pozemku avšak ma obrovskú terasu na ktorej je možné si urobiť trávnik a tým pádom ju využívať čiastočne ako vonkajšiu oddychovú plochu, pričom väčšia časť terasy má urobené podlahové kúrenie. Súčasťou domu je veľká 4 garáž a okrem toho je pred domom možnosť parkovania pre ďalších cca 5 vozidiel.
Dom samotný je rozdelený na dve časti, každá so samostatným vstupom. Jedna časť (tá väčšia ) bola koncipovaná ako obytná, menšia ako kanelársky priestor. Menšia časť bola pôvodne koncipovaná ako kancelárska časť so štruktúrovanou kabelážou, samostatnou serverovňou a vlastnou kúpeľňou a WC, pričom je možné po minimálnych úpravách tento priestor využiť ako samostatný bytový priestor. Väčšia obytná časť pozostáva z veľkej obývačky spojenej s kuchyňou a jedálňou - cca 225 m2, ďalej hosťovskej izby, sauny a prislúchajúcich spŕch, bazéna s protiprúdom a virivky, domáceho kina s plátnom o veľkosti 5x3,5m veľkej kúpeľne s vymurovanou vaňou /malý bazénik /, samostatnou práčovňou a sušiarňou, malým skladom, ďalším malým skladom
Cena prenajmu je momentalne stanovena na sumu 4000 Eur/mesiac + nakaldy na energie.

Vila je vhodna na reprezentacne byvanie pripadne pre firemne ucely (napr. reklamna agentura, softwareova firma, architektonicky atelier atd)
V pripade ze mate potencionalneho klienta a bola by s nim uzatvorena zmluva na minimalne 2 roky je odmena za sprostredkovanie stanovena na 2 mescne najomne.

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Lamač