Znížená cena !!! Budova v centre mesta Lučenec na bývanie aj podnikani

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Bola postavená v r. 1940 z tehál, má škridlovú sedlovú strechu rekonštruovanú v 90-tych rokoch. Časť budovy je v súčasnosti prenajatá, sú tu kancelárie a časť je nevyužívaná, vyžadujúca rekonštrukciu.
Budova je prízemná, má tvar do „L“, pozdĺž celej zadnej časti sa ťahá krytá terasa so stĺpmi. Uzavretý dvor je štvorcový, dobre chránený od prípadného hluku hrubými múrmi domu. Celková plocha pozemku je 824 m2.
Budova má 4 trakty a jednu prístavbu. Vchod do hlavnej časti budovy je z ulice: táto má cca 65 m2, sú tu 2 kancelárie (7x4 m, 3x2,5m), 1 kuchyňa, 1 WC s umývadlom. Táto časť bola kompletne zrekonštruovaná v r. 2006 (celkové investičné náklady na rekonštrukciu: cca 1 mil SK (33 tis EUR). Kúrenie v tejto časti je elektrické a lokálne (krb), v dome je však zavedený aj plyn. Fasáda bola zrekonštruovaná koncom roku 2012.
Pravá časť budovy má prístup len od dvora, ale je možné vybudovať nový z ulice.Tu sa nachádza vstupná hala a chodba, 2 obytné miestnosti (7x4 m a 3x2,5m) a 2 technické. Chodba je od ľavej časti domu oddelená len tenkou sadrokartónovou priečkou, tu sa môže priestor otvoriť, aby bol spojený s druhým „traktom“.
Tretí trakt tvoria dve rovnako veľké miestnosti (cca po 7x4,3 m), navzájom prepojené. Vstup je z terasy.
Štvrtý trakt musel v minulosti slúžiť na bývanie – je to priestor pre cca 2-izbový byt s kuchyňou a kúpeľňou.
Dom končí malou prístavbou. Táto časť zrejme slúžila ako vonkajšie WC pre hostí, keďže dom v rokoch cca slúžil ako čajovňa.
Na dvore je i garáž pre 2 autá, ktorá sa dá dobre využívať ako sklad.
Dvor je zatrávnený, vysadený tujami, pod terasou sú parkové ruže a skalky či menšie okrasné kríčky. Na dvore je malé jazierko.

Cena domu je orientačná, dohoda je možná.

Podobné realitné ponuky