Ponúka 7-izb.RD, Mosonmagyaróvár, DOHODA MOŽNÁ !

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REB REAL PARTNERS ponúka na predaj 7-izb. RD po čiastočnej rekonštrukcii (pôvodne dvojgeneračný) s kompletným zariadením v Mosonmagyaróvár na Pipacs ulici v Maďarsku (15 km od hraníc). Dom je v dobrom technickom stave, má zastavanú plochu 120 m2, celkovú plochu 250 m2 z toho pivnica 60 m2. Dom sa nachádza v kľudnej lokalite na upravenom rovinatom pozemku s plochou 1353 m2 s výsadbou ovocných stromov a kríkov.

Dispozícia:
Do domu sa vstupuje prestrešenými schodami. Za vstupnými dverami sa nachádza chodba, z ktorej sa vchádza do WC, kuchyne, kúpeľne, pivnice, ďalej do obývacej izby s terasou, troch izieb, šatníka a na schodisko. Na poschodí sa nachádzajú tri izby, lódžia, kúpeľňa a východ na povalu (cca 30 m2). Dom je orientovaný na severozápad a juhovýchod.
Interiér bol kompletne zrekonštruovaný (elektroinštalácia, vodovodné a odpadové potrubie, steny, podlahy). Dom má vymenenú strechu (Bramac), plastové okná, nový plynový kotol (2016), je chránený kamerovým systémom.
Na pozemku sa nachádza studňa, garážový prístrešok, letná kuchyňa a náraďovňa.

Mesačné náklady : cca 160,- Eur

Lokalita:
Maďarsko, Mosonmagyaróvár, Pipacs ulica (cca 15 km od hraníc), tichá lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou. Mesto je vyhľadávané turistami pre termálne a liečebné kúpele. Cesta do centra Bratislavy trvá pól hodinu bez zbytočného státia v zápchach.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava V