Luxusná rezidencia v Lamači

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Luxusná rezidencia s rozlohou 768 m2 sa nachádza v tichej lokalite neďaleko lesa v Lamači. Vila je rozdelená na dve časti, každá so samostatným vchodom. Väčšia, obytná časť, pozostáva z otvorenej dispozície priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou, hosťovskej izby, veľkej anglickej miestnosti s biliardom, čitárňou a vnútorným balkónom, z ktorého je prístup na podkrovné plató, pôvodne plánované ako spálňa s vlastnou samostatnou kúpeľňou. V obytnej časti sa ďalej nachádza podkrovná miestnosť plánovaná ako ateliér, veľký šatník, sauna, bazén s protiprúdom, jacuzzi, veľká kupeľňa s murovanou vaňou, práčovňa so sušiarňou a 2 skladové priestory.
Druhá časť vily, ktorá bola koncipovaná ako kancelárska časť, má vlastnú štruktúrovanú kabeláž, samostatnú serverovňu, kúpeľňu s WC. Túto časť je možné po minimálnych úpravách využiť ako samostatný bytový priestor. Nad kancelárskym priestorom sa ďalej nachádza samostatná podkrovná miestnosť, ktorú je možné využiť ako ďalšiu spálňu.
V dome sú použité kvalitné materiály: špeciálna talianska vysokoleštená dlažba v obývačke a kuchyni, na mieru robená kuchynská linka so spotrebičmi, špeciálne domáce kino s projektorom na premietanie na veľkoformátové plátno, sauna, bazén s protiprúdom a vírivkou, v kancelárii počítačová sieť.
V celej rezidencii sú nanovo urobené všetky technologické rozvody – voda, elektrina, podlahové kúrenie, je nanovo pripojená na verejnú kanalizáciu a elektrický rozvod. Kúrenie a ohrev vody je zabezpečovaný dvoma kotlami rovnako ako rozvody elektriny sú zabezpečované z dvoch samostatných rozvodných skríň.
Dom má obrovskú terasu, na ktorej je možné urobiť trávnik a využívať tak čiastočne ako vonkajšiu oddychovú plochu, pričom väčšia časť terasy má urobené podlahové kúrenie. K domu prislúcha veľká 4-garáž, pričom ďalšie parkovacie miesta pre cca 5 vozidiel sa nachádzajú pred vilou.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Bratislava - Lamač

Nadštandardný, moderný 5i RD 183m2, dvojgaráž, A/C, krásna záhrada
Prenájom 2.900,- €/mes.
Nadštandardný, moderný 5i RD 183m2, dvojgaráž, A/C, krásna záhrada

Nadštandardný, moderný 5i RD 183m2, dvojgaráž, A/C, krásna záhradaDispozícia:celková rozloha 161,74m2 + 47,61m2 garáž; 600m2 pozemok; dvojpodlažný domVstupné podlažie: Dvojgaráž, vstupná hala, šatník, práčovňa, hosťovská izba/pracovňa, kúpeľňa so...

Rodinný dom 183 m2 Bratislava - Lamač / Na barine
Slnečný 5i dom 300m2 so saunou a krbom, záhrada, garáž
Prenájom 1.800,- €/mes.
Slnečný 5i dom 300m2 so saunou a krbom, záhrada, garáž

Slnečný 5i dom 300m2 so saunou a krbom, záhrada, garážDispozícia: Štvorpodlažný dom s podlahovou plochou 300 m2;Vstupná hala, obývačka s krbom, samostatná a plne vybavená kuchyňa, z ktorej je...

Rodinný dom 250 m2 Bratislava / Podlesná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Nadštandardný, moderný 5i RD 183m2, dvojgaráž, A/C, krásna záhrada 2.900,- €/mes. Rodinný dom 183 m2 Bratislava - Lamač
Na barine
prenájom
Slnečný 5i dom 300m2 so saunou a krbom, záhrada, garáž 1.800,- €/mes. Rodinný dom 250 m2 Bratislava
Podlesná
prenájom