PREDAJ, luxusná moderná vila, 2x terasa, 2x balkón, Kramáre

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj luxusná moderná vila v radovej zástavbe, 2x terasa, 2x balkón, výborná lokalita na Kramároch, BA III., Nové Mesto.

Luxusná 3-podlažná vila na pozemku o rozlohe 500 m2, s úžitkovou plochou 265 m2 je situovaná v jednej z najlepších lokalít v Bratislave - na Kramároch. Orientácia je na slnečnú južnú stranu.
Dispozične pozostáva z troch podlaží: hlavný vstup je z 2. podlažia, kde sa nachádza vstupná chodba, priestranná obývacia izba, kuchyňa, komora, kúpeľňa, toaleta, výstup na terasu. Na 3. podlaží sú k dispozícií tri samostatné spálne, dve kúpeľne, dve toalety, šatník, dva balkóny.
1. podlažie slúži v súčasnosti na podnikateľské účely; nachádzajú sa tam veľmi pekné moderné kancelárske priestory, kuchyňa, terasa, toaleta, technická miestnosť, výstup do záhrady.
Samozrejmosťou je vlastné podlahové kúrenie. Vila je vybavená novým bezpečnostným systémom s video vrátnikom a kamerami.
Vila sa predáva kompletne moderne zariadená.

Možnosť parkovania priamo pred vilou: 2 - 3 parkovacie miesta.

Vila je určená pre náročného klienta, ktorý hľadá tiché prostredie, zeleň, s výbornou dostupnosťou do historického centra mesta.

Cena nehnuteľnosti: 690.000,-EUR.

Podobné realitné ponuky

Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite
Predaj Cena v RK
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj lukratívnu 4izbovú vilu na Kolibe, mestská časť Nové Mesto. Vila o rozlohe 260m2 na pozemku o veľkosti 421m2 disponuje 3 podlažiami, parkovacím...

Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto / Jeséniova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite Cena v RK Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto
Jeséniova
predaj