PREDAJ, luxusná vila pri lese, tichá lokalita, Lamač, BA IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj - novostavbu exkluzívnej bezbariérovej vily a priľahlých pozemkov.

Vila je umiestnená na okraji lesa s dobrým a rýchlym prístupom do centra Bratislavy (cca 15 min.). Umiestnenie vily poskytuje dostatok súkromia a pohodlia pre kľudné a príjemné bývanie, intimitu a oddych.
Rozsiahle okolité pozemky rovnako poskytujú dostatok priestoru na oddych. Súčasne poskytujú možnosť dobudovania napr. tenisového kurtu a pod. V zadnej časti pozemku sú vybudované priestory pre oddych, prípadne kľudné posedenie v príjemnom prostredí, pričom tento priestor je prístupný aj z rozsiahlej terasy.
Súčasťou ponuky je aj starší nezrekonštruovaný objekt (chata).
Ponúkané nehnuteľnosti svojim umiestnením, technickým stavom, vybavenosťou a rozsahom sú určené výlučne pre náročných klientov.

Technický popis:

Vila je umiestnená v strede pozemkov v miernom svahu. Z čelnej strany (situovaná severozápadne) je vila dvojpodlažná s obytným podkrovím a zo zadnej strany (situovaná juhovýchodne) vytvára jednopodlažnú stavbu s podkrovím.
Prístup k vile je cez dva mosty nad miestnym potokom. Vybudovaným oplotením je potok regulovaný.
Celý pozemok je oplotený, pričom z čelnej strany tvorí oplotenie oporný múr, ktorý je budovaný lomovým kameňom. Vstup a oplotenia sú vytvorené z kovanej mreže.

Celková zastavaná plocha vily je 411,00 m2, pričom obytná plocha je 313,00 m2 a úžitková plocha je 677,67 m2. Pôdorys objektu má nepravidelný tvar o maximálnych rozmeroch 19,57 m x 31,05 m.
Na I. nadzemnom podlaží (prízemie) sa nachádzajú vstupné, obslužné a technické priestory. Tu je situovaný aj dvojizbový byt (podlahová plocha 100 m2) s kompletným sociálnym vybavením a kuchyňou (možné využiť pre vlastnú potrebu, prípadne pre personál vily). Na tomto podlaží sa nachádza aj garáž (63 m2) pre tri osobné motorové vozidlá, práčovňa a ďalšie obslužné priestory (sklad, kotolňa a pod.)
Vstup do vily je tvorený vstupnou halou s otvoreným schodišťom, priestorom pre šatník a samostatným WC. Vo vile je inštalovaný osobný výťah pre imobilných užívateľov a návštevníkov.
Na II. nadzemnom podlaží (1. poschodie) sa nachádza reprezentatívny priestor (obývacia izba s krbom, jedáleň a kuchyňa resp. bar sú spojené v jeden priestorový celok o výmere 111,93 m2). K tomuto priestoru je priradená samostatná miestnosť – ako komora resp. sklad o výmere 14,46 m2 s nezávislou elektroinštaláciou. Ďalej sa na tomto podlaží nachádza obytný priestor (dve izby resp. spálne, šatník a kompletné sociálne zariadenie). V schodišťovej časti je umiestnené samostatné sociálne zariadenie pre návštevy. Výstup z výťahu je situovaný na otvorenom schodišti. Z reprezentačného priestoru je vstup do zimnej záhrady a bazénu.
Bazén nepravidelného tvaru s objemom cca 20 m3 je zabezpečený technológiou francúzskej proveniencie zn. Desjoyaux (protiprúd, filtrácia vody, vnútorné osvetlenie).
Z reprezentačného priestoru je možný výstup na rozsiahlu terasu s čiastočným prekrytím. Výstup na terasu je možný aj priamo z miestnosti s bazénom.
Podkrovie nie je dokončené z pohľadu funkčnosti, ale tvorí samostatný priestor o výmere 108 m2 s možnosťou využitia ako fitnes, pracovňa (ateliér), prípadne samostatný byt (spálňa rodičov alebo priestor pre deti).
Prístup do podkrovia je možný výťahom. V podkroví je inštalované podlahové vykurovanie a priestor je presvetlený 6-timi strešnými oknami.

Vila je napojená na vlastné prípojky inžinierskych sietí napojených na verejnú sieť všetkých sietí – voda, kanalizácia, el.energia a plyn. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa s využitím ako úžitková voda.
Vykurovanie je zabezpečené kondenzačným plynovým kotlom s možnosťou výroby aj teplej úžitkovej vody (TÚV). Výroba a dodávka TÚV je kombinovaná aj s inštalovanými slnečnými kolektormi. Všetky komponenty sú od výrobcu Viessmann. Kúrenie má 5 samostatných vetví, ktoré môžu byť regulované samostatne.

V objekte ja vybudovaný rozvod pre inštaláciu centrálnej klimatizácie.

Strešná krytina je z pálenej strešnej krytiny - BRAMAC.
V strešných žľaboch je elektronicky riadené vyhrievanie - ochrana proti zamŕzaniu vody.

Vstupné dvere, okná a balkónové dvere sú plastové so žalúziami s elektronickým ovládaním. Výplne okien na otvorenom vnútornom schodisku a v miestnosti bazénu sú riešené technikou vitráže.
Vnútorné - interiérové dvere sú drevené.

Stavba je chránená vlastným bezpečnostným kamerovým systémom.

Pozemky o celkovej výmere 2 588 m2 sú mierne svahovité.
Časť pozemkov je terénne upravená tak, aby zodpovedala umiestneniu vily s vybudovanými opornými múrikmi z lomového kameňa, spevnenými plochami, chodníkmi okolo vily so schodišťom a prístupom na vonkajšiu terasu.
Časť pozemku nie je upravená. Na tejto časti je umiestnený aj ďalší objekt – staršia chata, ktorú je možné zrekonštruovať a využívať ako doplnkový objekt (napr. pre personál a pod.)
Na ostávajúcej časti pozemku je možné riešiť vybudovanie športoviska (tenisový kurt) prípadne rozšíriť možnosť odstavenia motorových vozidiel v areáli vily.

Vila bola dokončená v roku 2006 a rozhodnutie o povolení užívania nadobudlo právoplatnosť v 07/2007.
Vila je charakterizovaná ako rekreačná chata s možnosťou bývania.

Technický stav je veľmi dobrý, od ukončenia stavebných prác nie sú zistené žiadne zásadné nedostatky – praskliny viditeľné na obvodovom plášti a vnútorných priestoroch, akékoľvek zatekanie a vlhnutie vnútorných priestorov (celý objekt je izolovaný proti tlakovej vode), prípadne akékoľvek ďalšie poruchy a nedostatky technického charakteru.

Vila a pozemky sú v osobnom vlastníctve.


xxxxx

Podobné realitné ponuky

RD v Lamači, pozemok 1105m2, Pod Zečákom, VIS
Predaj 235.000,- €
RD v Lamači, pozemok 1105m2, Pod Zečákom, VIS

V zastúpení vlastníkov predáme starší rodinný dom s priľahlým pozemkom v Lamači na ulici Pod Zečákom.Rodinný dom je postavený v pôvodnej zástavbe Lamača a zastavaná časť pozemku tvorí 80...

Rodinný dom 1105 m2 Bratislava - Lamač / Pod Zečákom
Luxusná vila pre milovníkov samoty, BA IV.-Lamač
Predaj 979.000,- €
Luxusná vila pre milovníkov samoty, BA IV.-Lamač

Ponúkame na predaj unikátnu vilu s terasami, veľkým pozemkom v chránenej oblasti, krbom, vonkajším bazénom a garážouÚžitková plocha: 308,6 m2 + 2 x terasa + balkón + bazén +...

Rodinný dom 309 m2 Bratislava - Lamač / Vysokohorská
ZĽAVA! NA PREDAJ starší 2-izbový rodinný dom v Bratislave - Lamači
Predaj 359.900,- €
ZĽAVA! NA PREDAJ starší 2-izbový rodinný dom v Bratislave - Lamači

Ponúkame na predaj starší dvojizbový rodinný dom v Bratislave - Lamači. Dom je postavený na peknom, slnečnom pozemku v pôvodnej zastavanej mestskej časti Bratislava - Lamač na úpätí Malých Karpát...

Rodinný dom 90 m2 Bratislava - Lamač
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
RD v Lamači, pozemok 1105m2, Pod Zečákom, VIS 235.000,- € Rodinný dom 1105 m2 Bratislava - Lamač
Pod Zečákom
predaj
Luxusná vila pre milovníkov samoty, BA IV.-Lamač 979.000,- € Rodinný dom 309 m2 Bratislava - Lamač
Vysokohorská
predaj
ZĽAVA! NA PREDAJ starší 2-izbový rodinný dom v Bratislave - Lamači 359.900,- € Rodinný dom 90 m2 Bratislava - Lamač predaj