PREDAJ, Exkluzívna rodinná vila s výhľadom, NOVÁ CENA!, BA III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj exkluzívna vila na Kramároch, vystavaná na kopci neďaleko lesa s veľkolepým výhľadom.

Rozloha: 600m2
Na 4 podlažiach sa nachádza celkovo 10 izieb, 2 kuchyne, 4 kúpeľne, 2 samostatné WC, sauna, bazén či vináreň s vínnou pivničkou alebo odhlučnená miestnosť. Vila má 2 priestranné terasy a niekoľko ďalších balkónov. Garáž pre 2 autá a ďalšie 2 autá môžu parkovať vo dvore. Vila je vhodná na prerobenie na penzión alebo apartmánové bývanie, prípadne ako sídlo spoločnosti.

Vila je situovaná v mestskej časti Nové mesto v lokalite Kramáre. Pokojná oblasť v blízkosti lesa zabezpečuje komfortné bývanie s dostatkom súkromia. Do 10 minút cesty autom je dostupná väčšina inštitúcií a v pešej dostupnosti sa nachádza potrebná občianska vybavenosť (škola, škôlka, pošta, potraviny).

Dispozícia vily umožňuje jej prerobenie na reprezentatívne sídlo firmy s niekoľkými kanceláriami, konferenčnými miestnosťami i služobným bytom. Vilu je možné tiež prerobiť na niekoľko samostatných bytov alebo na penzión s wellnessom (bazén, sauna, fitness).

Cena: 618 000 €

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na .

Podobné realitné ponuky

Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite
Predaj Cena v RK
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite

Occam New Home Vám ponúka exkluzívne na predaj lukratívnu 4izbovú vilu na Kolibe, mestská časť Nové Mesto. Vila o rozlohe 260m2 na pozemku o veľkosti 421m2 disponuje 3 podlažiami, parkovacím...

Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto / Jeséniova
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Lukratívna vila na Kolibe, postavená v najvyššej kvalite Cena v RK Vila 117 m2 Bratislava - Nové Mesto
Jeséniova
predaj