Na predaj starší veľký obývateľný dom v obci Hrčeľ, okr. Trebišov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj veľký starśí dom v obci Hrčeľ, okres Trebišov, 15 km od Trebišova , 60 km od Košíc. Plocha: úžitková 973m2, zastavaná 340m2, pozemku 973m2. Podlaha: plávajúca, pvc. Steny: omietky. Okná: drevenné (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia, nová strecha, fasáda, voda a elektrina. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: plynové gamatky. Sedlová strecha.Strešná krytina: pozinkovaný plech. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230/400V), plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza žumpa.Výhody: pekný výhľad, tiché prostredie, altánok. Dom je vzhľadom na príjemné prostredie a rekreačné možnosti v predmetnej lokalite vhodný aj ako chalupa. Nehnuteľnosť je okamžite obývateľná.
Uvedená cena je bez provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. alebo

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Trebišov