Na predaj 4 izbový gazdovský RD, Veľké Ozorovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj rodinný dom gazdovského typu (viď pôdorys), nachádzajúci sa v Obci Veľké Ozorovce. Vzdialenosť 37 km od Košíc a 17 km od Trebišov. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii. Pozemok má 2115m2. Strecha je z pôvodnej škridle - nezateká, dom má nové plastové vchodové dvere a okná, podlaha, obývačka a pracovňa-palubovka, spálňa a komora nová nivelizačná hmota a PVC, ostatné priestory: hosťovská izba, chodba, kúpeľňa, kuchyňa-dlažba. Dom nachádza sa v peknej lokalite, orientácia juhovýchod.
Nová elektroinštalácia, strop omietka, hosťovská izba a kúpeľňa: sadrokartón. Voda je pitná zo studne, ohrev-bojler, vykurovanie plynovými gamatkami. Minimálne mesačné náklady, celý dom je zateplený , obvodová stena- tehla 50 cm + 10 cm polystyrén.
Pod časťou domu je 25 m2 pivnica. Na pozemku je žumpa. Na pozemku je otvorená garáž, pekná záhrada. V obci sú potraviny, pohostinstvo, materská škola,viacúčelové ihrisko, pekný park. Cena: 43.000€. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., ,,kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím maklérku Ing. Jana Hanudelová na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Trebišov