Na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Bačkov v okrese Trebišov.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Bačkov v okrese Trebišov. Obývateľný rodinný dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1756 m2, z ktorého záhrada s ovocnými stromami (slivky, jablone, hrušky, orech) tvorí 1188 m2. Okrem troch veľkých izieb má dom nasledovné priestory: veľká kuchyňa, zádverie, krátka chodba, kúpeľňa s WC a obrovská komora.
K pôvodnému tehlovému domu zo začiatku 60. tich rokov bola koncom 70. tich rokov realizovaná prístavba z kvádrov. Dom bol postupne obnovovaný: v roku 2004 bola vymenená eternitová strešná krytina (krov strešnej konštrukcie je vo veľmi dobrom stave), v roku 2008 boli vymenené okná a vchodové dvere za plastové.
Prístavba je podpivničená, v pivničných priestoroch je plynový kotol ÚK, všetky radiátory v dome sú liatinové. Pitná voda je z verejného vodovodu (na dvore sa nachádza studňa s pitnou vodou), dom má vlastnú žumpu.
Za domom je postavená garáž a hospodárske stavby, využiteľné na rôzne účely.
Obec má dobrú polohu blízko okresného sídla (18 km), neďaleko hlavného cestného ťahu KE (34 km do centra) - MI (28 km do centra).
V obci je MŠ a ZŠ 1. stupňa, pošta, tri obchody a športovisko.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím : Róbert Képes, tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Trebišov