Na predaj dvojgeneračný poschodový rodinný dom v širšom centre mesta

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj dvojgeneračný poschodový rodinný dom v širšom centre mesta Rožňava. Rodinný dom je pôvodný, zachovalý, vhodný na okamžité bývanie. Vďaka priestorovým možnostiam, záhrade a TOP lokalite v okresnom meste je možné aj malými úpravami premeniť dom na luxusné bývanie. Na pozemok je možný prístup z dvoch strán, čo okrem garáže umožňuje parkovanie ďalších vozidiel. K domu je pristavaný hospodársky objekt s rôznymi možnosťami využitia. Záhrada je zatrávnená s ovocnými stromami a zrejúcimi koreňmi hrozna.
Na prízemí sa nachádza chodba, napojená na schodište. Z chodby sú priame vstupy do :kuchyne s komorou, obývacej izby s východom na terasu, toalety, kúpelne a kotolne so vstupom do pivnice. Za schodiskom je denná izba s krbom na tuhé palivo.
Na hornom obytnom poschodí sú tri izby (z dvoch predných izieb je prístup na balkón), obrovská hala, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, šatník s prípadne inými možnosťami využitia a chodba s východom na lodžiu.
Krídla okien boli menené a majú izolačné dvojsklo, rovná strecha s asfaltovou izoláciou je v bezchybnom stave, celý objekt je plynofikovaný, k dispozícii sú všetky inžinierske siete a ako zdroj pitnej vody môže poslúžiť aj studňa. Dom je okamžite voľný a obývateľný, predáva sa nezariadený.

V cene je už zahrnutá provízia RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím aj ďalšiu ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti a v prípade žiadostí o obhliadky kontaktujte prosím tel. čísle .

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Rožňava