Na predaj rodinný dom Petrovany okr.Prešov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinný dvojgeneračný dom , Petrovany- Prešov. Rodinný domček sa nachádza v krásnej tichej lokalite v blízkosti lesa na pozemku o výmere 929m2, zastavaná plocha 366 m2, + garáž. Skladba domu: schodište, vstup do dvoch bytových jednotiek a pivnice, obidve bytové jednotky pozostávajú z predsieň, chodba, kuchyňa, obývacia izba, 2 krát izba, kúpeľňa a WC. Celý dom je podpivničený . V pivnici je kotolňa, WC, kuchynka s kachľovým šporákom a ďalšie miestnosti. Pozemok ponúka možnosť osadenia ďalšej výstavby rodinného domu. Rozľahla rovinatá plocha voľného pozemku postačuje k iným aktivitám ako šport, bazén či detské ihrisko. Pozemok je krásne upravený s ovocnými aj okrasnými stromami, s možnosťou pestovania zeleniny s altánkom . Dana lokalita je v útrobách plnej zelene a má dostupnosť priamo do lesa. Dom je dvojpodlažný, podpivničený s garážou a napojený je na všetky inžinierske siete , pričom využíva aj vlastnú studňu. Dom bol postavený z tehál , má nové plastové okná, na hornom poschodí nové plávajúce podlahy . Vykurovanie v dome je plynové, nový plynový kotol. Dom je vo veľmi dobrom technickom stave, vhodný na rekonštrukciu a viacúčelové využívanie. Tento dom je vhodný na celoročné bývanie. Obec Petrovany je v blízkosti mesta Prešov ako aj možnosť napojenia na diaľnicu. Pri rýchlom jednaní výrazná zľava.
Dom je obklopený okolitou prírodou a ponúka nádherné bývanie v blízkosti centra mesta. Neváhajte nás kontaktovať ohľadom tejto ponuky na čísle Majorošová
Počet poschodí 1

Počet izieb 6

Zastavaná plocha 366 m²

Celková rozloha 366 m²

Rozloha pozemku 929 m²

Úžitková plocha 366 m²

Vlastníctvo osobné

Stav čiastočne prerobený

Status aktívne

Odvoz odpadu áno

Voda verejný vodovod

Plyn áno

Kanalizácia áno

Kúpeľňa áno

Vykurovanie vlastné - plyn

Terasa áno

Garáž áno

Inžinierske siete áno

Postavené z tehla

Strecha po rekonštrukcii
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Prešov