Na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Štós, okres Košice - okolie.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj 4 izbový rodinný dom v obci Štós, okres Košice - okolie. Z čelného pohľadu je to rozsiahla dvojpodlažná stavba, pričom prízemie - suterén je z dvora prístupný, nachádza sa tu garáž, kotolňa (s kotlami ústredného kúrenia na elektrinu a pevné palivo), sklad zeleniny, veľká dreváreň so schodmi na obývané podlažie a hospodárska časť. Na poschodí sa okrem štvorizbového bytu nachádza nevyužitý priestor na prípadný ďalší byt s plochou 60 m2 (nad bytom a týmto priestorom nevyužívané voľné podkrovie) a ďalších 64 m2 na mezonetový byt s podkrovným bývaním. Priestory sú vhodné na pohodlné viacgeneračné bývanie aj s podnikaním alebo ma podnikanie v hoteliérstve a gastronómii. Stavba je celotehlová, sedlový krov a eternitová krytina je vo výbornom stave. Okrem ÚK je možné na lokálne kúrenie použiť kachlovú pec (kachle na ďalšie dve telesá sú k dispozícii) a v kuchyni je k dispozícii funkčný šporák na tuhé palivo, ktorý už je v dnešnej dobe veľkou raritou. K domu je možný prístup aj zo zadnej strany nákladnou bránou na dovoz dreva. Na skladovanie a sušenie dreva je za domom postavený prístrešok. Objekt je napojený na verejnú kanalizáciu, má vlastnú studňu na pitnú vodu (s úplne novým čerpadlom Grundfos). Prípojky zemného plynu a vody sú k dispozícii pred bránou. Zdrojom teplej vody je elektrický bojler. Priečelie domu smeruje na juh a preto sa pred domom nachádza pekná záhrada.
Obec Štós sa nachádza v krásnom prírodnom prostredí, je severnou bránou do Slovenského krasu. Obec má bohatú občiansku vybavenosť, miestne možnosti lyžovania (aj nočného so zasnežovaním) a kúpania sa, nad obcou sú klimatické kúpele s wellnesom - úplne všetko pre zdravý život, rekreáciu a oddych.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá aj provízia RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota, zabezpečená advokátskou kanceláriou. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím aj ďalšiu ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti a v prípade žiadostí o obhliadky kontaktujte prosím tel. čísle .

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie