Na predaj slnečný 5 izbový rodinný dom s investičným pozemkom v obci

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS. Ponúkame na predaj pekný rekonštruovaný priestranný a slnečný 5 izbový rodinný dom s investičným pozemkom v obci Košické Olšany. V roku 1998 bola vykonaná rekonštrukcia pôvodného domu a realizovaná prístavba. Pristavovali sa obývacia izba, dve detské izby, chodba so samostatným vchodom a dve garáže. V rámci prístavby bola vyhotovená komplet nová strecha so strešnou krytinou asfaltový šindeľ. Taktiež boli vyhotovené nové rozvody elektriny, vody, ústredné kúrenie a okná. Celý dom je zateplený 10 cm polystyrénom zakončeným ušľachtilou omietkou a severná strana je zateplená 10 cm minerálnou vlnou s obkladom. Dom sa nachádza na pozemku o veľkosti 52,84 ára. Tento nadrozmerný pozemok je v rámci nového územného plánu obce určený na výstavbu rodinných domov. Jeho kúpou získate minimálne tri stavebné pozemky na následné využitie alebo predaj. Predajom stavebných pozemkov sa Vám môže vrátiť až do 60% z kúpnej ceny. Výhodou je prístup k pozemku po celej dĺžke nespevnenou cestou. To vytvára možnosť členenia pozemku so samostatnými prístupmi.
• Veľkosť pozemku 52,84 á - šírka 18,5 m dĺžka 284 m,
• Pozemok rovinatý, slnečný po celý deň,
• Inžinierske siete: obecný vodovod, plyn, vlastný septik,
• Obytná plocha 203 m2 , úžitková plocha 406 m2
• Dom je podpivničený,
• Súčasťou podpivničenia sú dve garáže,
• V rámci strechy sú vyhotovené vikiere pripravené na podkrovné bývanie,
• Možnosť späťzískania až do 40% z kúpnej ceny.
Veľkou výhodou nehnuteľnosti je jej poloha. Košické Olšany sú od Košíc vzdialené 5 km. Bezproblémový prístup do Košíc autom, časté autobusové spojenie. Bývajte v najbližšej obci od Košíc a užívajte si život na vidieku.

Cena je vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv, katastrálnych a notárskych poplatkov. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. Fotografie interiéru k nahliadnutiu v realitnej kancelárii.
V prípade záujmu, kontaktujte prosím realitného makléra: Ing. Milan Keselica,

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie