Na predaj novostavba rodinného domu Malá Lodina

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rodinný dom na predaj - novostavba sa nachádza v obci Malá Lodina, okres Košice- okolie, v blízkosti VN Ružín.
Dom je situovaný na slnečnom južnom svahu pod lesom (pozemok má výmeru 3600 m2), s krásnym výhľadom, v tichom prostredí. Pred vstupom je priestranná krytá veranda. Dvojpodlažný dom má úžitkovú plochu 139 m2 , úžitková plocha spolu s terasou, vstupom a loggiou je 160 m2. Zastavaná plocha 106,66 m2.
Prízemie: kuchyňa a jedáleň, obývacia izba, kúpeľňa, komora, technická miestnosť- kotolňa (s východom za dom). V kuchyni je piecka, možnosť vybudovania kachľovej pece.
Strop - drevená nosná konštrukcia.
Poschodie: holopriestor - možná variabilita dokončenia podľa vlastných predstáv! Podlaha - striekaná izolácia, osb dosky, strecha zateplená + sadrokartón, na poschodí sú strešné okná, 2x vikier a balkón. Na celom dome sú eurookná.
Podlahy drevené + dlažba. Kúrenie na tuhé palivo, podlahové kúrenie, radiátory. Stav. materiál - Ytong Lambda, strešná krytina - pálená škridla Tondach.
Voda- vlastný vodojem. Za domom je prístrešok na drevo a predpríprava na pivnicu v zemi. Odpad- žumpa.
-prístup- nová asfaltová cesta
-elektrická prípojka (230/400V)
-internet, satelit
-v kolaudačnom konaní.
K dispozícii energetický certifikát: Primárna energia - A0, Celková potreba energie - B.
Pri rýchlom jednaní zľava. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si, prosím, ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie