Na predaj krásny veľký rekonštruovaný dom v Nižnej Myšli

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj krásny rodinný dom s upraveným dvorom V Nižnej Myšli. Veľký rozmerný dom s úžitkovou plochou 280m2 sa na chádza na obrovskom pozemku 2372m2. Rodinný dom má dve nadzemné podlažia, je podpivničený. Vchod do domu tvorí presklené zádverie. Interiér domu je po kompletnej modernej rekonštrukcii, ktorá obsahuje plastové okná, nové rozvody vody a elektriny, podlahy, stierky, znížené stropy, štukatúry. V kuchyni je kuchynská linka vyrobená na mieru s kvalitnými vstavanými elektrospotrebičmi (mikrovlnná rúra, umývačka riadu, elektrická rúra, chladnička s výrobníkom ľadu). Prízemie domu tvorí obývacia izba so schodiskom a jedálenskou časťou, kuchyňa, spálňa , vlastnou kúpeľňou a WC. Na poschodí sa nachádza kúpeľňa s rohovou vaňou,sprchovacím kútom a WC, chodba, tri spálne, z toho medzi dvoma je vstavaný šatník. Každá izba má vlastný balkón. V pivnici sa nachádza technická miestnosť s rozvodmi kúrenia a plynový kotol. Nehnuteľnosť sa nachádza mimo záplavovej a zosuvovej oblasti. Cena dohodou.
Uvedená cena je bez provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie