Na predaj uzavretá hrubá stavba rodinného domu v obci Valaliky

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj uzavretá a zastrešená hrubá stavba rodinného domu v obci Valaliky. Dom s úžitkovou plochou viac než 200 m2 má osadené plastové okná s izolačným 3 sklom, strechu Bramac, 2 komíny Heluz, prístrešok, na prízemí je dispozične riešená veľká hala s kuchyňou, s 2 francúzskymi oknami + priestor pre sociálne zariadenie a kumbál + technická miestnosť, schodiskom sa dostaneme na poschodie s 3 izbami a priestorom pre sociálne zariadenie.
Vhľadom na lokalitu a parametre nehnuteľnosti veľmi výhodná cenová ponuka. Informujte sa. Uvedená cena je bez provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu.
V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie