Na predaj rodinný dom v Nižnej Myšli

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

PREDAJ DO 01/2017 POZASTAVENÝ
Na predaj pekný rodinný dom kolaudovaný v roku 2008. Dom sa nachádza na pozemku o rozlohe cca 742 m2 s výbornou orientáciou J/ Z.
Zastavaná plocha domu je 99m2, obytná plocha domu je 140 m2.
Jedná sa o poschodový dom, ktorý má nasledované rozloženie:
Prízemie: vstupná hala + technická miestnosť, priestranná obývačka - presklenné steny - plastové okná + kozub vrátane rozvodov, veľká samostatná kuchyňa vrátane vstavaných spotrebičov / myčka ... /. Východ z obývačky na terasu a do záhrady, samostatné WC. Súčasťou domu je aj garáž.
Na poschodí: 2x detská izba, spálňa, kúpeľňa - sprchovací kút, vaňa, WC - Geberit. Dom je postavený z Porotermu , strecha - betónová škridľa, podlahové kúrenie v celom dome, na poschodí plávajúce podlahy, sadrokartónové stropy. Dom vybavený elektronickým zabezpečovacím systémom.
Dom je napojený na obecný vodovod, vlastná žumpa.
Obec Nižná Myšľa sa nachádza v blízkosti mesta KE s veľmi dobrou dostupnosťou. V okolí sú nové rodinné domy. Uvedená cena je včítane provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke.
V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie