Na predaj rodinný dom v Turnianskej Novej Vsi

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj rozostavaný rodinný dom v Turnianskej Novej Vsi. Jedná sa o nedokončenú stavbu, vo vysokom stupni dostavanosti - na dokončenie do stavu, v ktorom by už objekt mohol byť obývateľný, postačia aj menšie náklady.
Budúci majiteľ by získal stavbu 2 a pol poschodovú, s 2 pivničnými miestnosťami, 4 izbami, 1 kuchyňou, 2 kúpeľňami s WC, ako v každom rodinnom dome sa aj tomto nájde špajza, garáž a už spomínaná pivnica. Navyše je tu možnosť využitia veľkého podkrovia. Dom je už zvnútra omietnutý a vystierkovaný, postavený je na 6 árovom pozemku. Dom je zastrešený sedlovou strechou, osadené sú kvalitné okná, chodby a schody sú vydláždené keramickou dlažbou, hotové sú rozvody elektriny a vody, možnosť napojenia na obecný vodovod, na plynovú prípojku a tiež elektrinu, odpad je riešený už hotovou žumpou. Dom je postavený v obývanej lokalite. Zastavaná plocha domu je 100 m2.
Nutné je dokončiť dlažby v miestnostiach, dostavať sanitu, zrealizovať rozvody kúrenia a samotné kúrenie a doriešiť interiéry.
Obec Turnianska Nová Ves je vzdialená od Košíc necelých 40 km. Táto vzdialenosť je na jednej strane takpovediac jednou z najrýchlejších a najpohodlnejších akú v okolí Košíc nájdete, jednoducho povediac cesta z Košíc do Turnianskej Novej Vsi je maximálne pohodlná, bez križovatiek a zákrut, takmer po ideálnej rovine, pozná to každý Košičan, čo ju z nášho pohľadu dáva za roveň polovičným vzdialenostiam iných ciest. Na druhej strane je to vzdialenosť, ktorá prenesie človeka do úplne iného sveta, mimo ruch veľkomesta, do tesnej blízkosti Zádielskej tiesňavy, pod zrúcaniny Turnianskeho hradu. Z Turnianskej Novej Vsi je možnosť spústy nádherných výletov, napr. na planiny nad stále známejšou obcou Hačava, ktorá v blízkosti veľkomesta umožňuje svojim návštevníkom zažiť nezabudnuteľný pocit odtrhnutia sa od civilizácie.
Táto nenuteľnosť je vhodná buďto ako víkendový dom pre rodinu, ktorá hľadá občasný únik pred stresom mesta, alebo tiež ako trvalé luxusné a cenovo veľmi prijateľné bývanie napr. pre manželský pár alebo rodinu, ktorá nemusí byť pravidelne v Košiciach a hľadá kľudný idylický život, ale pritom sa nechce vzdať toho čo mesto ponúka, návšteva divadla, kaviarne a podobne nie je žiadnym problémom, jedná sa o oddychovú 35 minútovú cestu autom.
Za prijateľnú sumu, potrebnú na dokončenie nehnuteľnosti, je možné prísť ku krásnemu domu. Priaznivá predajná cena domu je daná osobnými dôvodmi majiteľov.
Uvedená cena je včítane provízie pre RK.
V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu.
Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu, a to navyše s bonusom 400 EUR k hypotéke.
V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť.
Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice-okolie