Na predaj rodinný dom Gelnická, Pereš, Košice II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj slnečný a priestranný rodinný dom na Gelnickej ulici v mestskej časti Košice - Pereš. Stavba bola postavená pred 10-mi rokmi a minulý rok bola kompletne a kvalitne zrekonštruovaná vrátane zateplenia - energetický certifikát triedy A. Dom je celý podpivničený.

Dom s moderným dizajnom ponúka komfortné bývanie v tichej a atraktívnej lokalite. Na pozemku o celkovej výmere 592 m2 sa nachádzajú zastrešené posedenie, bazén, garáž, terasa a kôlňa. Zastavaná plocha domu je 160 m2 vrátane garáže. Úžitková plocha domu 260 m2. Pred domom je možnosť parkovania pre ďalšie 2 autá.

Dom má veľmi dobré dispozičné riešenie. Na prízemí je vstupná hala, pracovňa, toaleta so sprchovacím kútom a kuchyňa spojená s priestrannou obývacou izbou. V obývacej časti sa nachádza krb. Kuchyňa vyhotovená na mieru je vybavená kvalitnými spotrebičmi.

Na prvom poschodí sú 3 izby, samostatná toaleta s umývadlom a skutočne priestranná kúpeľňa. Na poschodí sa nachádza zaujímavo riešená miestnosť vhodná ako galéria, relaxačná miestnosť, detská izba, herňa a pod.

Pivničné priestory sú zrekonštruované, v jednej miestnosti sa nachádza kotol, vstavaná skriňa a dostatok priestoru na zariadenie menšej domácej posilňovne. V druhej miestnosti je práčovňa a príprava na saunu, resp. miestnosť môže byť využitá ako skladový priestor. Pod schodmi sa nachádza ďalší priestor.

Všetky inžinierske siete, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom. V obývačke, kuchyni a v kúpeľni na poschodí je podlahové kúrenie. Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom. Pozemok je oplotený.

Na prvý pohľad menší rodinný dom v skutočnosti ponúka pohodlné bývanie pre viacčlennú rodinu. Farebná kombinácia použitých materiálov a dizajnové prvky dodávajú domu jedinečnosť.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o., JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.





Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice II