Na predaj rodinný dom, Terasa, Košice II

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej a lukratívnej lokalite, s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, blízko centra mesta v mestskej časti Košice - Západ. Rodinný dom stojí v radovej zástavbe, ako krajný. Dom je postavený na 8 árovom rovnom pozemku, ktorý je oplotený, súčasťou oplotenia je vstupná brána na diaľkové ovládanie. Zastavaná plocha je 100 m², podlahová plocha domu je 270 m². Rodinný dom má tri samostatné vstupy, je celý podpivničený, súčasťou je garáž s elektrickou vstupnou bránou na diaľkové ovládanie. Dom má dve kúpeľne, ďalšie samostatné WC, klimatizáciu v spálni, práčovňu, miestnosť na posedenie s pieckou, dva balkóny. Celý objekt je monitorovaný kamerovým systémom a poplašným zariadením. Celkové mesačné náklady na dom predstavujú sumu 130 EUR, a to vrátane TV a internetu.

Dom prešiel kompletnou, odbornou a nadštandardnou rekonštrukciou - má plynové kúrenie, kotol zn. VIESSMANN so zásobníkom na vodu (300 litrov), ktorý je prepojený na solárne panely situované na streche. Radiátory v celom dome sú hliníkové, pričom v hale sa nachádza krb s výhrevnou stenou, ktorý dáva možnosť vykurovania celého poschodia. Celý dom je zateplený 12 centimetrovou vrstvou minerálnej vaty, plastové okná majú 5 komorový profil značky Salamander, čo prispieva k minimálnym únikom tepla v zimnom období, a v lete zabraňuje prehrievaniu stavby. Počas rekonštrukcie domu bola zaizolovaná celá strecha, podrezané a odizolované základy. V interiéri domu boli použité nadštandardné materiály - talianske kachličky a dlažby, sanita Hatria a Laufen, sprchovacie kúty nemeckého výrobcu Hüppe, batérie zn. Hansgrohe, kvalitné drevené podlahy. Kuchyňa a kúpeľňa na poschodí má podlahové kúrenie. Súčasťou domu je zimná záhrada postavená z hliníkových profilov s možnosťou celoročného využitia a vonkajšia drevená terasa. Na záhrade je vybudovaný altánok ( celodrevená konštrukcia ) s krbom a možnosťou grilovania a celá záhrada je obkolesená stromami, ktoré poskytujú dostatočné súkromie, čo spolu vytvára atmosféru pokojného vidieckeho sídla so všetkými vymoženosťami, ktoré ponúka bývanie v meste. Možnosť dohody na cene v prípade seriózneho záujmu. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom vlastníka. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice II