Na predaj rodinná vila Kostolianska cesta, Sever, Košice I

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dvojpodlažnú rodinnú vilu na Kostolianskej ceste v okrajovej časti Košice-Sever v pokojnom prostredí a zároveň na dosah od centra mesta. Nehnuteľnosť sa skladá z dvoch samostatných bytových jednotiek s vlastnými vchodmi, umiestnených na dvoch podlažiach. Je ideálna pre bývanie dvojgeneračnej rodiny, pre kombináciu rodinnej firmy a luxusného bývania, prípadne ako rodinný penzión. Výmera pozemku 966 m2, zastavaná plocha 225 m2, úžitková plocha domu 360 m2.

Bytová jednotka na prízemí podľa stavebného projektu obsahuje halu, spálňu, detskú izbu, kuchyňu a kúpeľňu so sprchovacou kabínou, umývadlom a WC.
Do druhej bytovej jednotky sa vchádza taktiež z prízemia zo samostatného vchodu širokým pohodlným schodiskom na poschodie, kde je otvorená priestranná hala s centrálnym kozubom, obývacou a jedálenskou časťou.

Súčasťou dennej časti bytu je pracovňa. V priestore medzi halou a kuchyňou je samostatne WC s umývadlom.

Nočná zóna sa skladá zo spálne s veľkou kúpeľňou s hydromasážnou vaňou, sprchovacou kabínou, dvojumývadlom, WC a bidetom.
Ďalej sa tam nachádzajú dve detské izby, jedna so samostatným šatníkom a balkónom, druhá s prídavným strešným oknom, takže môže slúžiť aj ako ateliér. K izbám patrí samostatná kúpeľňa so sprchovacou kabínou, dvojumývadlom a WC.

Pre oba byty slúžia spoločné technické miestnosti ako práčovňa, ďalšia menšia samostatná kúpeľňa a dielňa s výkonným plynovým kotlom.

Nehnuteľnosť bola postavená v roku 2001. V spodnom byte je momentálne vytvorený multifunkčný priestor, s tromi izbami, kuchyňou, kúpeľňou a jednou samostatnou garsónkou, ktorý súčasní majitelia prenajímajú, ale môže byť zmenený na pôvodný byt, alebo kancelárske/firemné priestory.

Nehnuteľnosť je zabezpečená alarmom.

V okolí sa nachádzajú základné školy, gymnázium, obchodné centrá, lekáreň, pošta, atď..

Oproti rezidencii sa nachádza rekreačné stredisko Anička s minigolfom a detským ihriskom, kúpalisko Ryba, v blízkosti (5 min peši) sú tenisové kurty, zimný štadión, bowling, 15-20 minút autom je vzdialené golfové ihrisko a lyžiarske stredisko Jahodná.

Pred domom je upravené parkovisko so zámkovou dlažbou pre pohodlné parkovanie troch áut.

IS: elektrina, plyn, kombinované ekvitermické kúrenie – podlahové plus radiátory, automatická závlaha záhrady. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom vlastníka. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o., JUDr. Evu Hubertovú na tel. č.

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice I