Na predaj rodinný dom Jazvečia, Ťahanovce, Košice I.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj rodinný dom na ulici Jazvečia v tichej štvrti mestskej časti Košice - Ťahanovce. Úžitková plocha domu cca 200 m2, pozemok o výmere 377 m2. Čiastočne podpivničený dom je orientovaný juhozápadne. V dome sú 3 izby: priestranná obývacia izba, spálňa, v ďalšej izbe sa nachádza funkčný krb. V suteréne je práčovňa a sklad, v ktorom je umiestnený plynový kotol a el. darling. Dom je napojený na všetky IS: E,P,K,V - vlastná studňa. V dome je garáž. Dom je po rekonštrukcii: plastové okná, plávajúce podlahy, keramická dlažba. Vykurovanie domu je ústredné, plynovým kotlom Protherm. Strecha je sedlová po dvojročnej rekonštrukcii, pokrytá asfaltovým šindľom. Energetický certifikát k dispozícii nie je.

Na pozemku sa nachádzajú dva domy, v prípade záujmu je možnosť odkúpiť aj druhý dom so záhradou o výmere 27 árov, cena dohodou.

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Domy a budovy, Košice I