HASIČSKÁ - zrekonšt. hist. budova, VÝBORNÁ INVESTÍCIA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme zrekonštruovanú historickú budovu v centre Trenčína, Hasičská ul. Budova má 1 podzemné a 3 nadzemné podlažia plus podkrovie. Na predaj je ľavá polovica budovy, rozdelená je spoločným schodiskom. Vhodná na kancelárske priestory, ordinácie, obchody, momentálne nevyužívané podkrovie vhodné na byty, v podzemnom podlaží sa nachádzala piváreň. V súčastnosti sú kancelárie, resp. obchodné priestory prenajaté (na dobu neurčitú, jeden na dobu určitú) 7 nájomníkom, 3 miestnosti voľné, všetci nájomníci majú samostatné merače. Celková podlahová plocha je 707 m2 (136 m2 suterén, 70 m2 prízemie, 160 m2 na 1.p., 160 m2 na 2.p., 181 m2 na 3.p.) plus podkrovie o výmere 76 m2. Pozemok pod budovou o výmere 192,7 m2 (spoluvlastnícky podiel o veľkosti 707/1563 k pozemku o výmere 426 m2). Parkovanie možné pred budovou, príp. za budovou je veľké mestské parkovisko. Dobrá investícia za výbornú cenu!

Kupujúci neplatí províziu spoločnosti! Spoločnosť CREDITORS s.r.o. - právna a dražobná spoločnosť Vám zabezpečí bezplatný kompletný právny servis: vyhotovenie všetkých potrebných zmlúv, návrhu na vklad, uhradíme notárske a katastrálne poplatky (vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností, overenie podpisov predávajúcich na kúpnej zmluve), uhradíme správne poplatky za originál listu vlastníctva a katastrálnej mapy kupovanej nehnuteľnosti a samozrejme Vám poskytneme i kompletné právne poradenstvo týkajúce sa celého procesu kúpy nehnuteľnosti.

Spolupracujeme s takmer všetkými bankami, takže Vám naviac pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru v prípade Vášho záujmu bezplatne pomôžeme pri výbere najvhodnejšej banky podľa stanovených kritérií ako i následného vybavenia tohto úveru. V tomto prípade Vám navyše taktiež uhradíme i vypracovanie znal. posudku.

VŽDY NAJNIŽŠIA CENA TEJTO NEHNUTEĽNOSTI NA TRHU ! Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, už nemusíte zdĺhavo surfovať po internete a hľadať prípadnú lepšiu cenu. Kľudne nám zavolajte. Pri Vašom záujme o jej kúpu, prezrieme ponuku konkurencie, a ak nájdeme identickú nehnuteľnosť za cenu nižšiu ako uvádzame my a ponuka konkurencie nie je zavádzajúca, vždy bude naša výsledná cena upravená tak, aby bola najnižšia na trhu.

Kontakt: Mgr. Jozef Hargaš, tel. , , ID JH-4

Podobné realitné ponuky

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne
Predaj 3.800.000,- €
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne

Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obchodnými a kancelárskymi priestormi, s celkovou podlahovou plochou 5.810,67 m2. V budove sa nachádzajú obchodné prevádzky, administratívne priestory, prevádzka reštauračného typu, skladové...

Budova 5810.67 m2 Trenčín / Pod Sokolice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Ponúkame na predaj rekonštruovanú budovu s obch. priestormi v Trenčíne 3.800.000,- € Budova 5810.67 m2 Trenčín
Pod Sokolice
predaj