Na predaj komerčný objekt -penzión v centre mesta Prešov *NOVINKA*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj novostavbu dvojpodlažnej komerčnej budovy, sčasti podpivničenej , ktorá je toho času prispôsobená na penzión s reštauráciou . Objekt sa nachádza na značne frekventovanom mieste v centre Prešova, ktorý nateraz umožňuje využitie aj na iný účel .
Budova je pred dokončením, čo umožňuje zvoliť finálnu podobu a štýl. Nachádza sa na priľahlom pozemku o výmere 450,00 m2, pričom zastavaná plocha je cca 250 m2 a celková podlahová plocha má výmeru cca 400,00 m2

Členenie budovy:
- prízemie : vstupná hala, recepcia, toalety pre zákazníkov, reštaurácia, salónik, kuchyňa odsúhlasená s hygienou a zázemie pre
zamestnancov

- 1. poschodie : chodba, prevádzkové sklady, 5 izieb a 1 apartmán, možnosť prístavby ďalších dvoch izieb

Budova je komplet zateplená, klimatizovaná, príprava na vykurovanie objektu teplovodným čerpadlom, osadené radiátory, vzduchotechnika, potiahnutá elektrina, upravené stropné podhľady a stierky, dokončené toalety a kúpeľne s novou sanitou a obkladmi (vybavené sprchovacím kútom, WC a umývadlom).

Celý objekt je oplotený, pred vstupom je parkovanie vo dvore pre 4 autá . Možnosť využívania parkovacích miest aj na priľahlom mestskom parkovisku. Hneď v blízkosti dostupnosť MHD zastávok. Bližšie informácie poskytneme na čísle:

Podobné realitné ponuky