Vila 1. rad pri mori,Drage

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Nabízíme k prodeji dům na biogradské riviéře, přímo u moře, v obci Drage, nedaleko od Pakoštane.
Vila je jedinečným spojením tradičního a moderního. Design domu a zahrady je nezapomenutelný zážitek pro všechny smysly, kombinuje místní dědictví a pravou mediteránskou kulturu.
Exteriér domu je pečlivě upraven ve spojení dalmatského stylu a všech předností, které nabízí novostavba. Ve stejném stylu je i interiér domu. Nádherný pohled na zeleň i moře.
Dům má 500 m2 pečlivě zařízeného interiéru. Moderní nábytek a zařízení, kamenné detaily. Sklep, 2 oddělené bytové jednotky – každá na jednom patře.
Před domem je 6 parkovacích míst. Z parkoviště se vchází dřevěnými dveřmi na horní patro, předsíň rozděluje byt na obytnou část vlevo a ložnice vpravo. V obytné části je velký prostor, kde je moderní kuchyň s ostrůvkem, jídelna a obývací pokoj se velkou terasou se spektakulárním pohledem. Druhou část bytu tvoří 2 ložnice, velká koupelna a WC. Velká koupelna má i svou šatnu. V pokojích je opět spojení moderního a tradičního.
Venkovními kamennými schody se jde na střední patro, kde je podobný byt jako nahoře, ale tento má 3 ložnice. V tomto patře je i velká koupelna s hydromasážní sprchou a velká koupelna se šatnou.
Vytápění v bytech: solární, ústřední na plyn a invertory (chlazení, topení).
Nejnižší patro je duší celého domu – velký prostor pro setkávání se – krb, výčep a velký masivní stůl pro 12 osob a vinotéka. Před domem je velká krytá terasa s kamenným stolem, další krb. Před terasou je místo pro možnou výstavbu bazénu a trávník s několika stromy olivovníků. Po schodech se jde přímo k moři a na pláž. … Za společenskou místností v suterénu je ještě jacuzzi, sauna a velká koupelna a malý fitness, dále kotelna, a místnost s pračkou a sušičkou.

RK provízia nie je zahrnutá v cene.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Pakoštane

CHORVÁTSKO - Apartmánový dom s 5 apartmánmi - DRAGE, Pakoštane
Predaj 580.000,- €
CHORVÁTSKO - Apartmánový dom s 5 apartmánmi - DRAGE, Pakoštane

RB23-1832, Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj apartmánový dom v Pakoštane, časť DRAGE bohaté na borovicové lesy lemujúce pobrežie mora.Dom sa nachádza približne 130 m od mora v...

Rodinný dom 0 m2 Pakoštane